Barış Şişman
Kayıtlı Üye
Bu kadın için ne denir pek bilemiyorum, yahu bu kadar güzel bir ses olabilir mi? Galatasaray'lı olması da ayrı bir güzellik zaten. 
Türk, Yunan ve Fransız müziklerini de mükemmel yorumluyor, sabah/akşam dinlesem bıkmayacağım sanatçılardandır kendisi.
Bir kaç tane seçme yapalım, bunları dinleyen biri zaten çok söz etmesine gerek yok.
Gamsız Hayat :
Annem :
Söz Vermiştin :
( şiddetle tavsiye )
Onlar Yanlış Biliyor :
( canlı performans ve şiddetle tavsiye )
Ben Böyleyim :
Ada Sahilleri :
( tavsiye )
İzmir'in Kavakları ( Türkçe-Yunanca ) :
( şiddetle tavsiye )
Türk, Yunan ve Fransız müziklerini de mükemmel yorumluyor, sabah/akşam dinlesem bıkmayacağım sanatçılardandır kendisi.
Bir kaç tane seçme yapalım, bunları dinleyen biri zaten çok söz etmesine gerek yok.
Gamsız Hayat :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Annem :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Söz Vermiştin :
Onlar Yanlış Biliyor :
Ben Böyleyim :
Ada Sahilleri :
İzmir'in Kavakları ( Türkçe-Yunanca ) :