Oktay Mahmudi'ye yöneltilen eleştirlerden sonra bu forum geçici olarak kapatıldı mı kapatılmadı mı ? Hayır
Oktay Mahmudi istifa adlı topic takım finale yürürken zarar görmesin diye kilitlendi mi kilitlenmedi mi ? Evet
BJK'a elendikten sonra bu foruma girmek için internet ortamında taraftar sayfalarında bir ilk olan TC Kimlik numarası ile giriş yapıldı mı yapılmadı mı ? Hayır
Bir final, bir yarı final bir top 16 sonrası Oktay Mahmudi gönderildikten sonra (gönderilişi haklıdır haksızdır, bunu tartışmıyorum) forum yönetimi tarafından o günkü yönetim vefasızlıkla suçlanmış mıdır, suçlanmamış mıdır ? Evet
Suçlanmışsa eğerki, hatırlayanlar bilir kendisinden çok daha başarılı olmuş Ergin Ataman bu kadar ağır suçlanırken, istifayı destekleyici söylemleri, koç arayışlarını yapanlar arasında forumun yöneticileri var mıdır yok mudur ? Evet
Yöneticilerden bazıları her fırsatta ben Ataman'a ısınamadım, ısınamam dedi mi demedi mi ? Evet
Yanlış anlaşılmasın, bu sorulara cevap aramıyorum. Zaten forumda hepsi yazıyor. Bu yüzden sitenin adını
www.antiataman.org olarak değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Eğer diyorsanızki as olan Galatasaray'dır, biz her zaman GS'ın destekçisi olduk, şahısların olduk Oktay Mahmudiye niye bu kadar ayrıcalık tanındı ?Bunun da cevabı
www.mahmudispor.org'da...