Re: Eurochallenge | KK Zagreb - Galatasaray
ilk yarıyı 45-35 önde bitirdik inşallah ikinci yarıda da bu üstünlüğümüzü devam ettiririz
ilk yarıyı 45-35 önde bitirdik inşallah ikinci yarıda da bu üstünlüğümüzü devam ettiririz
Burak Barut' Alıntı:[quote="Ilgın Karagoz":3pisie2g]bugün çok güzel fark yicez afiyet olsun
işte onun 2. periyot 1-2 dk oynaması takımı hücum bakımından öldürdü.bir diğer iyi haberse 3lükleriyle 1. periyot çok iyi oynayan Basljan'ın 3. faulüne ulaşması.Zor döner maçUmut Erdem' Alıntı:Dijanı azda olsa tanıyorum penetresi inanılmaz ötesi güçlü bir oyuncu..
Böyle devam eder miKutay Çamcı' Alıntı:Rotasyon oldukça dar üstüne Cemal 3 faül oldu. Temenni ederim böyle devam eder
Böyle devam eder mi[/quoteUmut Erdem' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı"wqseyj3]Rotasyon oldukça dar üstüne Cemal 3 faül oldu. Temenni ederim böyle devam eder
Atıp tutmuyoruz, sadece biraz aceleci davrandın onu söylemek istiyoruz.Ilgın Karagoz' Alıntı:ya niye herkes bana atıp tutuyor başta takım kötü gidiyodu önceki maçlar gibi bende fark yeriz dedim
Ilgın Karagoz' Alıntı:ya niye herkes bana atıp tutuyor başta takım kötü gidiyodu önceki maçlar gibi bende fark yeriz dedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.