Konu şimdi Ergin Hoca'nın dudak okunarak ve kime sövdüğü de kesin bilinerek!!! agresif tavırları mı oldu arkadaş. Tam bir Fenerbahçe medyası yorumları var aralarda gercekten inanamıyorum. Hocayı mola almaması, taktik hataları, İzzet hamlesi , sezon başından beri dar rotasyon inadı vs. konularında eleştirenlere katılıyorum ben de. Lakin dudağını okudum küfür etti falan nedir arkadaş. Daha geçen gün salonun yarısı maçla alakası olmayan BJK'ye küfür ederken nerdeydin? İlaveten Obradovic, Terim, Jose, Kloop örnekleri gözümüzün önünde yıllarca maçın heyecanı veye başka sebeplerle defalarca sövmüşken bizim koçun sektirmesi mi garip geldi? Bunlar olağan ve olan şeyler arkadaşlar. Obradoviç Bjelica'yı tüm dünyanın gözü önünde tuttu kolundan ite kaka salondan attı arkasından da dakikalarca sövdü, biz Ergin hoca'nın dudağını okuyup, kime konuştuğuna karar verip kızıyoruz. Eleştiri muhakkak yapılır sözüm yok ama 6 milyonluk bütçeyle oluşturulan kadronun da hatasız ve mükemmel olacağını düşünmek mantıksız zaten. Guard transferi olursa seviye atlarız, olmazsa -ki bu daha muhtemel- hep böyle sıkıntılar yaşarız gibi geliyor bana. Gruptan lider çıktık, hedefimiz buydu zaten. Umarım gelecek maçlar bizi daha mutlu eder.