Tutku Açık, Anton Ponkrashov, Jaka Lakovic, Nicola Batum, Drew Nicholas, Jamon Gordon, D'or Fisher, Furkan Aldemir, Preston Shumpert, Antonis Fotsis
oldu bence
oldu bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu oyunu herhalde 7-8 senedir oynuyoruz. Bir başarım olduğunu söyleyemesem de anladığım şudur ki önemli olan elinizdeki adamların istatistik kağıdını doldurması ve mümkünse yeni kağıt istemesidir..
A oyuncusu 35 sayı, 1 ribaund, 2 top kaybı yapmış.. B oyuncusu 10 sayı, 5 rib, 3 asist,2 top çalma yapmış olsun. B oyuncusunun daha yüksek puan aldığını gördüğüm çok olmuştur..
evet aynı sorun bendede var bende senin gibi bu işe sinir oldumBen üye oluyorum aktiflik onayı da geliyor msn'ye ama sonra tıklıyorum giriş yapıyorum kabul etmiyor ne yapmam lazım ?
Giriş geçersiz lütfen tekrar deneyin diyor yav çıldırıcam![]()
evet ben dikkat ediyorum ama malasef giremiyorumGirişte büyük-küçük harfe dikkat ediyor musunuz? Kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdıysanız girmeniz lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.