Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Haydi Langford parçala ülkeri![]()
Gudiric Ve Milaknis ümitsiz vaka ama ya tutarsa. Diğer oyuncular iddalı. Melli ye benimde elim gitti ama Udoh u çıkarmam gerekiyordu girmedim. Çok içime sinmedi ama vakit yoktu.
Aynı fikirdeyim de Parakhouski Daçka gibi pota altında sıkıntı yaşayan takıma karşı sadece 7 PIR yapınca, Fenerbahçe karşısında güvenemedimGeçen hafta yazmıştım ama yine belirtmekte fayda var. Langford, Parakhouski, Colom (özellikle de Ponkrashov'un yokluğunda) gibi takımları için vazgeçilmez ve daha da önemlisi alternatifi olmayan oyuncular bir çok yıldız isme göre çok daha değerli hale geliyorlar, Unics Kazan isterse her maçını kaybetsin bu oyuncuların düşük PIR yapma ihtimalleri çok olası değil, zira takımda PIR yapacak doğru düzgün başka oyuncu yok gibi, yani bu sezon sakatlık sorunları yaşamamaları kaydıyla bu üç oyuncu bir çok yıldız isimden daha değerli oyuncular bana göre
Aynı fikirdeyim de Parakhouski Daçka gibi pota altında sıkıntı yaşayan takıma karşı sadece 7 PIR yapınca, Fenerbahçe karşısında güvenemedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.