Bence Larkin-Langford düellosu olmaz, Baskonia o tür oynayan bir takım değil. Zaten Larkin de şüpheliymiş.
De Colo nun oynaması süresini etkilemese bile kullanacağı top sayısını etkiler Jackson ın.
Benim guard olarak en çok tercih ettiğim isimler Heurtel ve Sloukas. Erick Green ve Nate Wolters da sürpriz beklediğim isimler.
SG&SF olarak Langford, Spanoulis ve Singleton önde, Causeur de bunları takip ediyor. Datomeleri teker teker gönderiyorum, sadece kredi olmaya yerlerde var. Teodan arta kalan kredilerle 2 tane Weems, 1 tane de Goudelock aldım, bakalım artık. Ulanovas da almıştım bazı yerlere ama Larkin in son durumundan sonra onu iade etmek zorunda kaldım

Birer tane de Dragic, Simonovic ve Sanders var elimde.
Pota altı sanırım en az kumar oynadığım yer. Tabi, Pleiss i saymazsak, her takımımda var. Bir nevi sistem kuponundaki banko işaretli maç gibi. Kuponu komple yatırabilir ama sağlık problemi olmazsa ben 14-15 den aşağı düşmeyeceğini tahmin (yada umut) ediyorum. En iyi takımımın pota altında Melli, Dunston ve Randolph var yanında. 80 krediden Melli veya Udoh alamadım, elim gitmedi. Gene ucuzken aldığım Vesely de bir başka ortak oyuncu tüm takımlarda olmasada. Bu hafta bolca Ayon aldım, gene Parakoushki, ve Jankunas da para olan yerlerde takıma eklediğim isimler. Tek kumarım son 2-3 maçta formda görünen ve kredisi 20 ye kadar düşen Antic.