Bu yıl başlığı çok aktif kullanamadık, bunun için rahatsızım aslında. 2-3 aylık yoğunluk dönemlerim sebebiyle anca maçları izleyebildim. Ne yazı yazabildim, ne de forumla ilgilenebildim. Başlığa diğer arkadaşları da bekliyoruz, sanırım Whatsapp gruplarının da etkisi oldu ki muhabbet burada azaldı.
GSBasket Ligi'nde mücadele sürüyor. Normal sezonun bitmesine 9 hafta kaldı, Top8 öncesi avantajlı konumda olma peşinde herkes. Gelelim sıralamaya:
1- sambaras-WhyDominikWhy-3.606
2- mstfkyn-Henman-3.513
3- OgzhnGnbkn-klopidogrel-3.506
4- mstfkyn-graf-3.494
5- efecun-cun-3.494
6- OgzhnGnbkn-mr.ataman-3.493
7- dixon52-Dixonspor4-3.459
8- mstfkyn-davenport-3.459
9- mandelbrot-mandelbrot-3.442
10- braille-troy pilsener-3.413
Ligimizin lideri bu yılın formda ismi Uğur Ortaç. Kendisini tebrik ediyorum, çok iyi bir sezon geçiriyor. Dünya sıralamasında da 6. sırada yer alıyor kendisi. Umarım Dünya 1.si forumumuzdan çıkar. 2. sırada yılın başarılı isimlerinden Mustafa Kayan var. Tüm takımlarında benzer riskleri alıp 3'yle de iyi noktalara geldi. Geçtiğimiz hafta 170-180li puanlar aldı yanılmıyorsam, kötü bir hafta geçirdi. 3. sırada klopidogrelle yer alıyorum. Adım adım geldim, nihayet özlediğimiz beklediğimiz yerlerdeyiz; GSBasket Ligi'nin ilk 3'ndeyiz. Lakin sezonun yarısına kadar vasat puanlar aldım ve biraz geç kaldım. Şans çok yanımda değildi bu yıl. Yarışa devam ediyoruz, daha da yükselmek umuduyla. Efecun da 2 takımla GSBasket'in iddialı isimlerinden. Sezona mükemmel giriş yapan Tanju abim maalesef düşüşe geçti. Bu düşüşe yaklaşık 2-3 hafta yanlış yönlendirmelerle ben de etki etmiş olabilirim, itiraf edeyim. Benim de leş attığım dönemlerdi. Ama hafta 1.si olarak saat kazandı, bundaki payım ile vaziyeti kurtarmaya çalışayım.
Mehmet Yılmaz'ı ayrı kutluyorum, ligimizde olmayan takımı sanırım Dünya 13.lüğüne kadar geldi. Müthiş iş çıkarıyor son haftalarda. Türkiye'nin en iyi EFC kullanıcıları kesinlikle bu forumda. Uğur, Tolga, Tanju abi, Mustafa, Mehmet vs vs. Önümüzdeki hafta için herkese şimdiden başarılar.