Bu savunmayla deplasmanda maç kazanmanın zorluğuna ben de katılıyorum, ama kusura bakmayın da Real Madrid bizden şu kadar iyi, bu kadar bilmem ne gibi yorumlar çok sıradan. Yok Carroll gününde olursa fark olurmuş filan. Arkadaş senin Carroll dediğin adam son lig maçında -3 rating ile oynamış, ligde de 17 dakikada 7 sayı ortalamasıyla filan oynuyor. Seneler önce buraya alıp devşirme yapalım dediğimiz Toolson 24 dakikada 13 sayı ortalamayla oynuyor ve 3 sayı ortalaması da %55! Senelerdir şu forumu takip ederim, bu tip fetiş oyunculardan bir türlü vazgeçilemedi.
Maç 5 e 5 oynanıyor ve rakibin oyuncularını daha iyi savunan maçı kazanıyor. Bizim de kısalarımız gayet iyi, uzunlarda zaten Real den kötü olmak sorun değil, Top 16 da en kötü uzun rotasyonuna sahip takımlardan biriyiz. İyi oyunculara sahip olmak kadar takım mühendisliği de önemli.
Bana kalırsa akıllı oynarsak maçı kazanabiliriz ve bu tip bir galibiyete ilerleyen zamanlarda kesinlikle ihtiyacımız olacağını düşünüyorum, çünkü hesapta olmayan bir mağlubiyet almamız gayet olası bir durum. Sürekli geriden gelirsek bir yerde basıp geçebilirler, o yüzden mümkünse fazla geri düşmeden Real i soğuk tutup maçı almak lazım. Maçla ilgili tek korkum Erceg in savunması. Umarım alırız da moraller yerine gelir.