Re: Evren Büker Galatasaray'da
birde arkadaşlar evrenle bir yıllık mı anlaşma yapıldı ??
birde arkadaşlar evrenle bir yıllık mı anlaşma yapıldı ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Burak Ceyhan' Alıntı:Takıma faydalı olacağından hiç şüphem yok zaten lig istatislikleri de ortada.Amerikalı bir yıldızın yedeği olur 2 numarada. İnşallah ben yanılırım formda olursa herşey yolunda demektir sağlam topunu oynar ama günün de değilse 1/8,1/9 gibi felaket yüzdelerle şut kullanıyor. Hayırlı olsun bizlere ve camiaya...
max 5 milyon dolara kurulur bu kadro ama bu kadronun eksikleri bar ve bu kadroda sadece 3 yabancı var.Gerald Fitch bize çok faydalı olur umarım transfer edilirEmre Evren İçöz' Alıntı:Hayalimdeki kadro;
PG Hakan Köseoğlu PG Dee Brown
SG Evren Büker SG Fitch
SF Bekir Yarangüme
PF Kerem Gönlüm veya Kaya Peker PF Hosley
C Ermal Kuqo- Hüseyin Beşok
Yabancı 3 ve 5 numaralara oyuncu önerim yok size bıraktım![]()
inş böyle bir kadromuz olur
Biln vardır aşağı yukarı bu kadro ne kadar bütçeye kurulur
Onur Karakuzu' Alıntı:mert uyguç gs tv de haftaya 2transfer daha açıklayabiliriz dedi yerli ?? birde evren kaç yıllık ??
Yunus Taylan' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":27kbzgya]mert uyguç gs tv de haftaya 2transfer daha açıklayabiliriz dedi yerli ?? birde evren kaç yıllık ??
ne mehmey yağmuru ya :?Umut Erdem' Alıntı:O haftaya olan transferlerden biri beşiktaşdan olacak ilk duyumumda pek heyecanlanmamıştım ama şimdi düşününce fayda verecegini düşünüyorum..
Şu an gündemimizde Mehmet Yağmur varmış..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.