Bende bekliyorum yanlız ben şuan 30.bölümdeyim 3 bölümüm kaldı 13üne kadar yetişir artık yavaş yavaş izliyorum hiç ara vermeden devam olcak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet, bende okumuştum bunları. Aslında Behlül karakterini de iyi canlandırdı, zaten tam bir "Salon Erkeği" tipi var.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Kıvanç'a laf söyletmem, bu diziye de çok yakışır gerçekten, ayrıca ne kadar hasta Galatasaraylı olduğunu herkes biliyordur sanırım.
Kıvanç Tatlıtuğ tabiri caizse tipi ne kadar con con gibi gözüksede acayip delikanlı bi adamdır, tip yanıltmasın. Mesela röportajlarındaki konuşmalarını dinleseniz direk sezersiniz durumu, çıktığı programda Ahmet Kaya dan "Söyle" şarkısnı söylemişti normalde böyle bi tipten hiç beklemezsiniz.
Birde annesini dinlemiştim Kıvanç sakatlığından dolayı basketbolu bırakınca ( bu arada Bjk ve Fener de birer yıl basketbol oynamışlığı vardır ) modellik yarışmasına katılması için annesi başvurmasını rica ediyor, adamın ilk tepkisi erkek adamın ne işi olur mankenlikle oluyor.
Böyle enteresan bir adam, ben çok severim kendisini, oyunculuğu olsun karakteri olsun 10 numara adamdır.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Türkiyenin bir numaralı dizisinin başrolünde iki tane birbirinden yakışıklı, birbirinden karizmatik, birbirinden düzgün ve iki hasta Galatasaray'lı görmek beni çok mutlu etti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.