Lider çıktığımız avrupa grup maçları hariç nerede ise tüm maçlarımızı izledim. Takım futbol falan oynamıyor. Topla oynama oranı yüksekmiş , çok pas yapmışız. çoğu top muslera , marcoa/ lyundama ve Nilsen ile çıkıyor , hop toplar onlara geri geliyor. Büyük takım olup , topla bu kadar geriye ve yana oynayan başka takım yoktur.
Güya takım gençleşti, ne dinamizm var ne tempo var nede topu hızlı oynama var.
Gerçekten maçlarımızı izlerken , mideme kramplar giriyor , hiç seyir keyfi yok.
Bundan Fatih hoca sorumlu . Teknik ekip çok zayıf . Takım çalışmıyor gibi , Fatih hocanın bu güne kadar olan karizması ile türk oyuncular üzerinde bir etkisi var.
1- Takımın oyuncu kalitesi de kötü. Babel , fehgouli , yedlin , Lyundama , Diagne , Gustavo kesinlikle takımda olmamalı.
2-Birde performansları ile beni hayal kırıklığına uğratan ; Van hoult, Morutan , Taylan , Emre kılınç var.
3-Ortada olmayan Ömer Bayram , Alpaslan , Barış , Oğulcan var.
4-Elde bir var 3 yok Kerem , iyi gözüken Cicaldou , çok koşan ama üretmeyen Berkan var. Marcoa takımın bana göre en değerlisi. Nilsen iyi ama bonservisine 7 milyon verilecek adam mı bilemedim. Alternativi olmayan ama performansı dalgalı olan Muslera var.
4. maddeki oyuncular dışındaki tüm oyunculardan ve 2 ve 3 den seçme olanlar hariç tüm diğerlerinden vazgeçilmeli , vazgeçilebilir.
Bunlara ilave bide sakat olan , ne zaman , nasıl dönecekleri belli olmayan Öımar ve Sacha var.