2-2 ye gelse bile Caferaga´daki son maci alip sampiyon olurlar.Özgür Korkmaz' Alıntı:salı günü saat 20.00 de Abdi İpekçi' de olucam.Serinin 2-2 ye geleceğine inanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2-2 ye gelse bile Caferaga´daki son maci alip sampiyon olurlar.Özgür Korkmaz' Alıntı:salı günü saat 20.00 de Abdi İpekçi' de olucam.Serinin 2-2 ye geleceğine inanıyorum.
2-2 ye gelse bile Caferaga´daki son maci alip sampiyon olurlar.[/quote:2jvqift9]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Özgür Korkmaz":2jvqift9]salı günü saat 20.00 de Abdi İpekçi' de olucam.Serinin 2-2 ye geleceğine inanıyorum.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Bu takım kendisine güvenmemiz için daha ne yapsın bilmiyorum ki? Her maçtan yerden yere atlıyor oyuncular. Son saniyede maçın sonucuna direk etki eden bir kararla da maçı kaybediyoruz. Bir kişi de bana orda Penny hareketli değildi, karar doğru diyemez. O karar doğru verilse şuan çok farklı şeyler konuşacaktık yine.
Uzatmaya gerek yok, onları Abdi İpekçi'ye gömeceğiz.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Salı günü onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz.
Burak Barut' Alıntı:Hakemler mi suçlu ?
Hakemlerin maç boyunca 1 hatası vardı, o da Tamika'nın hucum faulü bizim takımın kaç hatası vardı sayalım mı ?
Bırakın hakemi falan.
Sonra hakemler şöyleydi böyleydi.
Kimse kusura bakmasın şu forumda kimsenin hakemlerden iyi basketbol bildiğini düşünmüyorum.O yüzden hakem tartışmak yerine takımımızın nasıl kötü oynadığını konuşalım.
Sühan Cem' Alıntı:O kadar çok yazılacak şey var ki hangisini yazayım bilemedim. Dün maçtaydım ben pamuk gibi tribün vardı açıkcası.
Hakemler maçın skoruna etki etti. Burak gibi bir kardeşimin böyle konuşması ise gerçekten daha üzücü. Ortada bir hakem yanlışı var iki maçtır katlediliyoruz. Tamika neredeyse hakeme dalacak. Tribünde FB'liler hakem bizden yana aldık bu maçı diyor. Burak çıkmışhakemden iyi bilenmi var aranızda diyor. Ben o hakemlerin yaşı kadar basketbol maçına gitmiş biriyim. eee onalr dahamı iyi biliyor yani kuralalrı benden? Mimar mühendis değiller ya sonuçta atla deve değil yaptıkları iş. Nilay'ın Birsel'e son dakika yaptığı faul banada faul gelmedi ama benim açım kötüydü emin değildim maç esnası. Ama Tamika'ya çalınan faul tam eğlencelikdi artık. GS spor klübü yöneticilerinin, şu hakemin hayatını karartamıyorsa orda durmalarının manası yok. Hatta pozisyon da faul çalınca masaya yakın olan hekam direk yanına koştu. Ne konuştular bilmiyorum ama ya abi eminmisin demiş bile olabilir..
Oyun kurucu sıkntımız var evet ama Nİlay'ın da hakkını verin arkadaşlar. Burda mesnetsiz laflar etmeiy kesin artık. Yok kaçırdığı boş turnike zaten çok şeyi anlatıyormuş. Neyi anlatıyor yahu? Alemin tek onurlu şerefli adamalrı sizlermisiniz? Bir insana bunu yakıştırmaya hel ki GS formasına bunu yakıştırmaya utanmıyormusunuz? Diyin ki Nişlay'ı sevmiyorum bunu zaten anlıyorum bişidemiyoru. Diyememde zaten. Ama GS formasını taşıyan birine de bu tarz imalı şaklabanlıklaır kesin.
Tamika için Murat winner değil dmeiş. Sanırım Winner kelimesinin anlamını bilmiyor Murat. Yoksa böyle demezdi. Tamika gerçek bir Winner. Maçın hiç bir anı maçtan kopmadı hakemlere dalacak sandım bir an. Şu GS'da Sophia, Tamika, Tuğba dışında Winner yok şu an. Bunların üçü de Winner bu yüzdende kaybetmeye dayanamıyorlar kaldıramıyorlar.
Katie'yi neden maçın son anında oyuna almış Leuchanka varken demişler. Bunuda bilmiyorsanız hiç konuşmayalım arkadaşlar. maçın bitmesine saniyeler kalmış. Fark 3 sayı sizce Leuchanka'mı atabilir o 3 lüğü yoksa Katie mi?
Bu takım Abdi ipekçi'de iki maçını da kazanacaktır. Seyircimiz onalra o güveni verecek.Takımın güven sorunu var. Bu yüzden maçın sonunu getiremiyoruz. Türkiye kupasında FB'yi yendik ama maçın sonunda seyircimiz takıma ihtiyacı olan güveni verdi direndiler.2 maçı kazanırsak güven sorununu aşmış bir takım gidecek Caferağa'ya.. Kısmet olursa bende orada yada oralarda olacağım. Gerçi FB-TS maçıda aynı gün olursa ooraları çok karışık kalabalık olacaktır.
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Sühan hocam, Murat İnal ile farklı anlamları karşılayacak şekilde kullanıyorsunuz 'Winner' kavramını. Tuğba'ya winner dediğinize göre. : ) Hırslı diyelim, olsun bitsin Tuğba için. Bahsedilen winner'ın kapsamı daha farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.