Hasan Söğüt
Kayıtlı Üye
Alexia'nın performansı iyiydi ama beklemek lazım. Hazırlık maçları net gösterge değil ki karşımızda da Almanya'nın B takımı vardı. Ayçin bu maçlarda da kendini gösteremeyecekse gerçekten sıkıntı büyük demektir. Çok acilen orta oyuncuya ihtiyacımız var hem de blok takibi iyi olup hem de hızlı ayaklara sahip bir orta oyuncu almalıyız. Keşke Nasya Dimitrova SB menajerlik şirketi ile anlaşmadan alabilseydik. Timmerman hamlesinin ne kadar yanlış olduğunu yerli oyuncularımızın da blok oranlarından anlayabiliyoruz.
Galiba kararımı verdim. Almamız gereken son yabancı oyuncu orta oyuncu olmalı. Timmerman'ı da devre arası gönderebiliyorsak gönderip duruma göre fırsat transferi kovalamalıyız. Uzakdoğu'da ligler ne zaman bitiyor ya da devre arasında oyuncu ikna edebilir miyiz bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayız.
Galiba kararımı verdim. Almamız gereken son yabancı oyuncu orta oyuncu olmalı. Timmerman'ı da devre arası gönderebiliyorsak gönderip duruma göre fırsat transferi kovalamalıyız. Uzakdoğu'da ligler ne zaman bitiyor ya da devre arasında oyuncu ikna edebilir miyiz bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayız.