Filenin Sultanları

Lukasik 3-0 kazandıkları Belçika maçında 11 hücum 4 blok sayısı alıp iyi de manşet almış 3 sette.Maçı izlemedim ama istatistiklere bakılırsa maçın MVP'si o gibi duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Alexia nın boyu 188 cm den fazla değil miydi
Her yerde 188 cm yazıyor

1.88 olması gerekiyor bende 1.88 diye biliyorum.Ama TVF sitesinde bir kaç kere 1.90 diye güncelledi 1.88-1.90 arası boyu.

Öyle zaten bunu sürekli bir forma sokması lazım. Ama Vnl başından beri çok kötü paslanmasına rağmen çok iyi oynuyor. Mt de her maçta geçer not aldı aslında umarım bizde de bu gelişimi kesmeden devam etirir. Barbolini de bu yüzden önemli ona tecrübe katacaktır.Ama kariyer maçı Challenge Cup yarı finalinde Thy-Yeşilyurt maçıydı. Ale sayesinde Yeşilyurt kesin şampiyon denilen Thy’yi eleyip şampiyon olmuştu. Bildiğim kadarıyla Ale o maçta Cev organizasyonlarında bir maçta en çok skor üreten oyuncu rekorunu kırmıştı halla onda olması lazım. 44 sayı civarı bir sayı almıştı diye hatırlıyorum.
Şimdi baktım 47 sayı almış Cev rekoru kırdığı maçta daha 17 yaşında.Alexia son 2 senedir biraz istediği oyunu oynayamıyor.Yoksa 16-20 yaş aralığında geleceğin Boskovic'i diyorlardı.2 senedir düştü daha 21 yaşında mt sezonunda eski Alexia modunu açtı zaten.

Üzücü olan devşirme kurallından dolayı Alexia mt sezonunu kapadı.Bu seneden sonra her turnuva da kesinlikle kadro da olacak her turnuvaya gidecektir.Ama devşirme kuralından dolayı bu yaz en fazla 1 hafta daha izleriz Vnl de.Vnl finalleri ve DŞ de olamıyacak gibi duruyor mallesef Alexia.

Üzücü olan devşirme kurallından dolayı Alexia mt sezonunu kapadı.Bu seneden sonra her turnuva da kesinlikle kadro da olacak her turnuvaya gidecektir.Ama devşirme kuralından dolayı bu yaz en fazla 1 hafta daha izleriz Vnl de.Vnl finalleri ve DŞ de olamıyacak gibi duruyor mallesef Alexia.
Neden? 2 devşirme kadroya yazılabiliyor jack kadro dışı kalır alexia girer

Eda yaşlandı artık tek ayakçı şart. Snead alınır oyüzden bence.Zehra Deniz yetersiz kalır. Snead gider o yüzden . Hadi pç de Vargas var lazım olursa Ebrar var zaten onlar idare eder ama tek ayakta sadece Eda var oda eski Eda değil.

Eda yaşlandı artık tek ayakçı şart. Snead alınır oyüzden bence.Zehra Deniz yetersiz kalır. Snead gider o yüzden . Hadi pç de Vargas var lazım olursa Ebrar var zaten onlar idare eder ama tek ayakta sadece Eda var oda eski Eda değil.
Tek ayak üzerinden kadro mu oluşturulur? Mesela koskoca İtalya mtde kim var iyi tek ayakçı? Alexia kadroya girer jack’e ihtiyacımız yok orta oyuncularımız gayet yeterli

Umarım öyle olur umarım Alexia girer çok da hak ediyor dş de olmayı. Ama dediğim gibi Vargas Ebrar var zaten onlar idare eder diye bence bir elit tek ayakçı isteyecek kadro da o yüzden Snead alacak diye düşünüyorum. Ama umarım Alexia’yı izleriz dş de.Ama Eda sonuç olarak kaptan hayır Eda halla as oyuncum benim derse Santa Alexia gider dş’ye.

Zaten bu sene Alexia’nın devşirme sorunu son bitiyor bu seneden sonra her turnuva da kesinlikle olacaktır.

Aslında mantıklı olan.Vargas-Alexia ile gidip rakipleri tıkamak.Çünkü ikisi de farklı tip Vargas kol gücü ve atletizimi ile öne çıkarken Alexia oyun zekası ve savunma blok servis gibi ekstra katkılarıyla öne çıkıyor.Eylül de kesinlikle dş de kadro da olmayı hak ediyor.Ama Santa Snead ve Gizem Örge'yi götürüp tecrübe isteyecek gibi his ediyorum.

2. hafta kadrosu açıklandı mallesef yabancı kuralından dolayı Alexia kesildi bu hafta Vargas olacak. Dediğim gibi gelecek sezondan itibaren Alexia mt kadrosuna ilk yazılan isimlerden olacaktır ama bu sezon devşirme kuralından dolayı Alexia bazen kesilmek zorunda kalacak.

Alexia'nın boyu 1.88. 1.90 olmasının imkanı yok. TVF'nin güncellediğine bakmayın. Bu arada Ayçin'den ziyade Alexia rezerv kadroda olmalıydı

Alexia rezerv kadroya giremiyor yabancı kuralından dolayı. Temmuza kadar sadece 1 devşirme yazılabiliyor ona da ilk hafta Alexia ikinci hafta Vargas yazıldı.Temmuzdan sonra iki bu seneden sonra 3 devşirmemizi birden yazabilicez.

Alexia rezerv kadroya giremiyor yabancı kuralından dolayı. Temmuza kadar sadece 1 devşirme yazılabiliyor ona da ilk hafta Alexia ikinci hafta Vargas yazıldı.Temmuzdan sonra iki bu seneden sonra 3 devşirmemizi birden yazabilicez.

Yazık olmuş. Öyle söylentilere ben de rastladım bazıları oynayabiliyor dedi bazıları da Temmuz'un 2 veya 5 inde kadroya girebiliyor dedi. Prosedürlere göre 2 yıl olmasına bir şey diyemiyorum ama bu turnuva da bu yazı kapsıyor bu turnuvada oynanması sağlanmalıydı bir şekilde FIVB tarafından. Sonuçta bu turnuva 2 yıl sonrasının turnuvası sırf 1 ay önce oynanıyor diye oynamaması yazık. Esnetilmeliydi o kural.

Yazık olmuş. Öyle söylentilere ben de rastladım bazıları oynayabiliyor dedi bazıları da Temmuz'un 2 veya 5 inde kadroya girebiliyor dedi. Prosedürlere göre 2 yıl olmasına bir şey diyemiyorum ama bu turnuva da bu yazı kapsıyor bu turnuvada oynanması sağlanmalıydı bir şekilde FIVB tarafından. Sonuçta bu turnuva 2 yıl sonrasının turnuvası sırf 1 ay önce oynanıyor diye oynamaması yazık. Esnetilmeliydi o kural.
Keşke oynayabilseydi bizim içinde çok iyi olacaktı gelişimi içinde. Ama en azından gelecek sezondan sonra her zaman mt sezonunda bu kadro ile daha çok gelişme şansı olacak.

Mehmet Sevinç:Yasemin kesinlikle olması gereken bir oyuncuydu geçen sezonda kesin olması gerekiyordu. Ama onun milli takımda olmasını istemeyen biri var öyle o kadar söyliyim ben.
Mehmet Sevinç bu tarz bir açıklama yapmış milli takım ile en içli dışlı olan kişilerden böyle bir şey deme riskini alıyorsa boşuna demiyordur. Bende iki senedir kadroya alınıp neden antremanlara dahi çağrılmadığını merak ediyordum. Geçen sezon lig de blok rekoru kırmış bir kız sadece eleştiri olmasın diye kadroya alındı antremana bile çağırmadılar. Bu sezon da aynı senaryo oyuncumuzu koruması lazım yönetimin.

Son düzenleme:
3. Hafta Ayçin Eylül ve Alexia yüksek ihtimal kadro da olacakmış. Alexia ve Eylül zaten artık bu milli takımda gelecekte değişilmezlerden olacaklarını gösterdiler. Umarım Ayçin de kendini gösterebilir 3. hafta.DŞ içinde Alexia’nın önü açıldı 2 devşirme girebiliyor elit tek ayakçı yok Snead Vargas olur o yüzden diye düşünüyorum. Ama Eda DŞ den sonra mt’yi bırakacak deniyor. Eğer öyleyse Eda as olur son turnuvası diye Eda Deniz gidilir devşirme olarak Alexia Vargas yaparlar gibi.

Son düzenleme:
🇹🇷Daniele Santarelli

"Alexia ilk hafta harika iş yaptı ama devşirme oyuncularla ilgili kuralı hepimiz biliyoruz. Şu an yazlnızca tek devşirme seçebiliyoruz. Bu hafta için Melissa Vargas'ı seçtim. Alexia kararı anlayışla karşıladı ve çalışmalarını sürdürüyor."

Geri