Önder Ç. Yönetici Admin Katılım 30 Ağu 2004 Mesajlar 15,011 Yaş 120 @Önder Ç. 14 Mar 2005 #1 Yildiz takimimiz maalesef Besiktas'a 48-42 yenildi. Macta oyuncularimiz oldukca stresliydi.Bu yüzde nrahat alabilecegimiz maci verdik. Ozellikle faul atislarinda inanilmaz dusuk yuzde ile oynadik.
Yildiz takimimiz maalesef Besiktas'a 48-42 yenildi. Macta oyuncularimiz oldukca stresliydi.Bu yüzde nrahat alabilecegimiz maci verdik. Ozellikle faul atislarinda inanilmaz dusuk yuzde ile oynadik.
O Onur Uncu Moderator Katılım 3 Eki 2004 Mesajlar 6,412 Yaş 34 @Onur Uncu 14 Mar 2005 #2 Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink:
E emrecenk Kayıtlı Üye Katılım 28 Eyl 2004 Mesajlar 5 @emrecenk 14 Mar 2005 #3 sağlık olsun............
A Arman Akboğa Kayıtlı Üye Katılım 3 Şub 2005 Mesajlar 628 Yaş 37 @Arman Akboğa 14 Mar 2005 #4 üzüldüm ama olur böyl şeyler onlara çok inanıyorum
A Atahan D. Kayıtlı Üye Katılım 12 Tem 2005 Mesajlar 501 @Atahan D. 9 Eyl 2005 #6 sen biraz geç kaldın galba bu msj 14martta atılmış
G Guest 7 Eki 2005 #7 koch' Alıntı: Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink: Genişletmek için tıkla ... Yaa . Ama her zamanda Beşiktaş yenicek değil ya.
koch' Alıntı: Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink: Genişletmek için tıkla ... Yaa . Ama her zamanda Beşiktaş yenicek değil ya.
Burak Barut Kayıtlı Üye Katılım 13 May 2005 Mesajlar 8,169 @Burak Barut 8 Eki 2005 #8 BerkerBJK' Alıntı: koch' Alıntı: Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink: Genişletmek için tıkla ... Yaa . Ama her zamanda Beşiktaş yenicek değil ya. Genişletmek için tıkla ... canım benım burası besıktas formu degıl onun ıcın daha sakın ve dıkkatlı ol ok?
BerkerBJK' Alıntı: koch' Alıntı: Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink: Genişletmek için tıkla ... Yaa . Ama her zamanda Beşiktaş yenicek değil ya. Genişletmek için tıkla ... canım benım burası besıktas formu degıl onun ıcın daha sakın ve dıkkatlı ol ok?
O Onur Uncu Moderator Katılım 3 Eki 2004 Mesajlar 6,412 Yaş 34 @Onur Uncu 9 Eki 2005 #9 BuRaKGS' Alıntı: BerkerBJK' Alıntı: koch' Alıntı: Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink: Genişletmek için tıkla ... Yaa . Ama her zamanda Beşiktaş yenicek değil ya. Genişletmek için tıkla ... canım benım burası besıktas formu degıl onun ıcın daha sakın ve dıkkatlı ol ok? Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum.
BuRaKGS' Alıntı: BerkerBJK' Alıntı: koch' Alıntı: Neyse canları sağolsun.İleride Beşiktaş'ı çok yenerler. :wink: Genişletmek için tıkla ... Yaa . Ama her zamanda Beşiktaş yenicek değil ya. Genişletmek için tıkla ... canım benım burası besıktas formu degıl onun ıcın daha sakın ve dıkkatlı ol ok? Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum.