Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2
Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartiniz
macin baslamasina 2 ay var hazirliklar basladi
umarim yanilmayiz mac ankarada olmasa napacagiz bilmiyorum :roll:
Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
CUMHURBAŞKANLIĞI kupaları sanırım her zaman Ankara'da oluyorErol Hakbilen' Alıntı:Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartinizmacin baslamasina 2 ay var hazirliklar basladi
Erol Hakbilen' Alıntı:Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartinizmacin baslamasina 2 ay var hazirliklar basladi
Erol Hakbilen' Alıntı:Adana ve mersinde´de birkac kez yapildi :roll:
Neyse bakalim nasil bir sonuc cikcak merak ediyorum![]()
Kerem SEÇER' Alıntı:2007'yi hatırlamıyorum ama 2007'nin erkekleri Ankara'daydı. 2008 ve 2009 yıllarında kadınlar maçı da yine Ankara'daydı.
Erol Hakbilen' Alıntı:Adana ve mersinde´de birkac kez yapildi :roll:
Neyse bakalim nasil bir sonuc cikcak merak ediyorum![]()
Onur Yavuz' Alıntı:Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
İlk defa duydum tuttum bunuOnur Yavuz' Alıntı:Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
Onur Yavuz' Alıntı:Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
Onur Yavuz' Alıntı:Tabii ki "kafana da" Enes, başka ne olabilir ki? : )
Enes Kömürcü' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":nbxrsphu]Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.