• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff 1. Maç

Puanları 0
Çözümler 0
@Halil İbrahim1
Galatasaray - Karpaty Lviv
19.08.2010
Ali Sami Yen
Yayın: Futbolsmart

işi şansa bırakmadan 2.maça yedeklerle gideceğimiz rahat geçeceğimiz maçtır.

metalist kharkiv ters takımdı.ukraynadan gelen takımlar ters geliyor.dikkatli olmamız lazım.

sanırım önce bi Sivas maçımız var

Soğuk ülke takımlarından korkulur

Ama çok büyük aksilik olmazsa her 2 maçı da kazanacak güçteyiz.

tüm eşleşmeleri önceden tahmin etmiştim arkadaşlar çok zevkli oldu çıkınca bşaşırdım biraz ama olsun :) iki maçtada yeneriz

İnşallah iki maçı da kazanıp gruplara kalırız.

Bu sefer Sami Yen'de bitirelim.

Rakibi küçümsemeden adam gibi oynarsak turu Sami Yen'de geçeriz.

Osu busu yok 2 maçta da yenmeliyiz... Öncesinde de Sivas'tan 3 puan alırsak süper olur

Serdar ile Baros oynarsa belki diyorum,iyi bir sonuç.

Halil İbrahim Abi Allah Aşkına Maç konularını sen açma yahu :)

2 de 0 la gidiyorsun :)

Burak Barut' Alıntı:
Halil İbrahim Abi Allah Aşkına Maç konularını sen açma yahu :)

2 de 0 la gidiyorsun :)

Burak, sana da güven olmuyor. Geçen yıl "keşke sen açsaydın" diyordun şimdi "sen açma" diyorsun. Bir karar ver artık. :)

Değişmeyen tek şey değişimdir abi : ) Bu sene uğurlu gelmedin gördüğümüz kadarıyla :P

eger bu takımla cıkarsak galibiyet hayal olur.belgrad macına döner buda..ukrayna takımları sert ve guclu bızımde boyle olmamız lazım ama bız daha faul yapmayı bıle beceremıyoruz..!!!!!

Rakip bu maı izlediyse ''tut Arda'yı bitsin'' tarzı bir taktikle çıkıp canımızı okurlar. Kusura bakmayın ama şu an buyuz biz

Aykut´un aynı şekilde bir tane daha hatalı gol yiyeceğini düşündüğüm maç.

Dünkü maci göz önünde bulundurursak,bu mactan ümitli olan bir renktas(im) var mi? :oops:

Lucescu Metalistten daha iyi bir takım diye uyarıda bulunmuş,Beşiktaş'ada aynı uyarıda bulunmuştu,bu takım çantada keklik değil dikkatli olmak lazım diye ve haklıda çıkmıştı,malum 4 taneyi koydular kalelerine...İçimden bir his yine aynı şey olacak diyor...

Geri