1 - Dursun Özbek kaybettiği için mutluyum fakat seçimin en güçlü listesi kaybettiği için üzgünüm.
2 - Bu güçlü listenin başına Ozan Korkut'u düşünmek kimin projesiydi çok merak ediyorum.Bu güçlü listeye yazık oldu.
3 - Ozan Korkut'un listesinin bu kadar az oy alması çok garip,belli ki Dursun seçilmesin diye üyeler Mustafa Cengiz'de birleşti,haklılar sonuçta
4- Dursun'u 2 kere o salondan yenik bir şekilde gönderen Cengiz'in bu kadar sevilmesi normal
5 - Galatasaray Spor Kulübüdür derken artık bazı kişiler utanmalı.
6 - Adnan Öztürk bence üyelikten bile istifa etmeli,bir zamanlar umudumuzdu,şimdi gelinen nokta ortada,hala anlamış değilim Korkut'un listesine giriyor ve başkan adayı olmuyor
7 - Ozan Korkut'un yerinde olsam bundan sonra yönetimlere bile girmem,bir macera arayışı yüzünden kendisi ön plana koyuldu ve onada yazık oldu,düzgün bir insan
8 - Artık Galatasaray kongrelerinde sosyal medyanın ve taraftarın etkisi çok büyüktür
9 - Mustafa Cengiz yönetiminin uzun soluklu olacağını düşünmüyorum,umarım baş harfi B olan bir kanalın futbol programına malzeme olunmaz
10 - Bu yönetimle ilgili en azından basketbolda yapacakları hamleleri bekleyeyim diyorum,sonra bol bol yazarım
11 - Sürekli Euroleague 'de zirve mücadelesi veren bir GS basketbol takımını görme hayaliyle yaşıyorum,bu hayal için yaşadığım sürece imkanım neyse o doğrultuda sözümü söyleyeceğim,yazılarımı yazacağım
12 - Bazen bazı şeyler çok güzel başlar,önemli olan nasıl sürdüğü ve dahada önemlisi nasıl sonuçlandığıdır