Gerçekten winner.Tek loserlığı seçimlerde desteklediği Akepe adayının seçimi kaybetmiş olmasıydı ama seçilen adamı hapse attılar bu yüzden gerçekten winner adam.Hükümeti destekleyen birinin zaten winner olmaması mümkün değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gerçekten winner.Tek loserlığı seçimlerde desteklediği Akepe adayının seçimi kaybetmiş olmasıydı ama seçilen adamı hapse attılar bu yüzden gerçekten winner adam.Hükümeti destekleyen birinin zaten winner olmaması mümkün değil.
Eyüp bey şaka falan yapmadım.Hükümetin adayını destekledi bu gerçek,hükümeti destekleyen biri mutlaka ödülünü alır bu da gerçek.
Başkan hükümeti destekledi bu yüzden şampiyon olduk demiyorum ama tekrar belirteyim hükümeti desteklersen mutlaka winner olursun,ben gerçeği yazıyorum.
Eşref Hamamcıoğlu'nun kazanacağı seçimler iptal edilmişti çünkü adam muhalifti.Sonra D.Ö güçlü bir destek aldı ve başkan adayı olup kazandı,işte winnerlık bu.
Bu kulübe yaptıkları en büyük kötülük maaş skalasını inanılmaz derecede absürt bir biçimde yükseltmeleri oldu.
Yerli oyunculara yıllık 2,2.5 milyon euro, yabancılara 5 6 milyon euro veriyoruz. Osimhene 20,Sane'ye 12 teklif ettikleri söyleniyor.
Kimsede buna bir şey demiyor. Babalarının paraları değil bunlar.
Umarım bir an önce yaptıkları bu hatanın farkına varırlar.
Abi yani çok basit.Bir yönetim düşünün, hocasından, takımlarından, şubelerinden herkese kan kusturuyor.. Bir organizasyon yapmayı bile becerememek.. Buna rağmen, insanlar saatlerdir orda.. Yani yazık ne diyeyim ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.