Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..
uydu'dan cıkacagını sanmıyorum...Ama d-smarttan cıkıs olabilir...
uydu'dan cıkacagını sanmıyorum...Ama d-smarttan cıkıs olabilir...
dert felan etceğimden değil böyle bir başlık varsa sadece merakımdan sordum muhatap olmana gerek yokYunus Taylan' Alıntı:Dert ettiğimiz şeylere bak;kanalın logosunun değişmesi. :ehue
ayrıca seni ilgilendircek bir durumda göremiyorum ortadaYunus Taylan' Alıntı:Dert ettiğimiz şeylere bak;kanalın logosunun değişmesi. :ehue
Yunus Taylan' Alıntı:.
Ama GS Tv hakkında konuşulacak bir yığın konu var!!Dışardan bunları okuyan birisi varsa, inanıyorum ki üstümüze gülüyordur.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:[quote="Yunus Taylan":s48rvhe7].
Ama GS Tv hakkında konuşulacak bir yığın konu var!!Dışardan bunları okuyan birisi varsa, inanıyorum ki üstümüze gülüyordur.
sanırım yarın yada öbür gün buluyorBağdat KAYNAK' Alıntı:Dün Digitürk'te NBA TV kanal 81'e alındı. Kanal 75 yeni sahibini bulmak üzere..
Nasıl yani, yeni sezon başlayana kadar yine bu formatlarla mı devam edeceğiz, yenilikler olmayacak mı?... :roll:Onur Karakuzu' Alıntı:evet 21 yada 22sinde geçiyoruz tam tarih olarak geçtiğimiz anda test yayınından çıkılacakmış ve ayrıca yeni sezonda yenilikler olcakmış yeni sezona kadar böle devam edilecekmiş
Nasıl yani, yeni sezon başlayana kadar yine bu formatlarla mı devam edeceğiz, yenilikler olmayacak mı?... :roll:[/quote:358ez8aw]Barış Şişman' Alıntı:O kadar bekledik bu bir iki günde bekleriz..
[quote="Onur Karakuzu":358ez8aw]evet 21 yada 22sinde geçiyoruz tam tarih olarak geçtiğimiz anda test yayınından çıkılacakmış ve ayrıca yeni sezonda yenilikler olcakmış yeni sezona kadar böle devam edilecekmiş
uyutulmak diye birşey yok istanbuldasın git doğan tv centera görebiliyor musun orada bir gs tv çalışanı yada gs tv ye ait stüdyo vs ?? artık anlayın er yada geç geçilecekkkkkTolga Kaplan' Alıntı:digiturk gs tv ile ilgili tek bir sütun bilgi vermiyor hadi hayırlısı
dayanamayıp az önce digiturk müşteri temsilcisiyle görüştüm.nba tv'nin bosaldıgı kanala herhangi bir kanal eklenmesinin su an için mümkün olmadıgını söyledi.GS tv ile anlasma olmadı mı yani dedigimde öyle birşey yok su anda dedi..Yine uyutuluyoruz sanırım...
Neredeyse 3, 3.5 ay gibi bir süre bunlar aynı şeyleri mi izlettirecekler insanlara?.. :roll: Herhalde Lig Tv'den aldıkları eski maçları paso yayınlarlar ve şu anda olduığu gibi bizlere gına getirirler.Onur Karakuzu' Alıntı:program olarak olmayacak bu formatta devam edilecek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.