Tabiki hayır,niye inayım ki.
Onur Karakuzu' Alıntı:şaka yapıyorsun herhalde ciddiye almış olamazsın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onur Karakuzu' Alıntı:şaka yapıyorsun herhalde ciddiye almış olamazsın ?
Hakan Avci' Alıntı:Benim bu maç yayınlarıyla ilgili kafamı kurcalıyan başka bir sorun var,örnek vericek olursam,olurda bayan basketbol takımımız ile voleybol takımlarımizdan biri (bayan veya erkek) lig maçların saatleri çakışırsa o zaman maçları dönüşümlü mü gösterirler sence?
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":25xby8h2]ben galatasaray.com'a girdiğimde izleyemiyorum :S
aslında çok mantıklı ama onun için canlı yayın verilmesi lazım .Hüseyin Çıtak' Alıntı:Galatasaray Tv'de Rijkaard ile yapılan ayda 1 kere bir program var.Bu programda spiker tercüman aracılığıyla Rijkaard'a sorular yöneltiyor.Bu programı biraz daha geliştirebilirler.Mesela Gsmobile kullanıcılarının sorduğu sorular ile. Can Erbesler Monitörü takip edebilir diğer spiker de önceden hazırladığı soruları Rijkaard'a sorabilir.Hem Rijkaard'a olan güvenimizi göstermiş oluruz atacağımız mesajlarla hemde Gstv'ye maddi (çok fazla olmasa da ) kaynak sağlanabilir.
Hakan Avci' Alıntı:Arkadaslar bende internetten GS TV cikmiyor,ne yapmaliyim.:?
Uğur GÜVEN' Alıntı:Bendede çıkmıyor şuan bi hata var
onu bırak reklamlarda detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayın diyor arıyorum çıkan kişinin aynen dediğini yazıyorum '' Galatasaray tv ile ilgili öyle bir durum yok şuandaki paketten izleyebilirsiniz '' bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ..Barış Şişman' Alıntı:Digiturk sitesi, maillere cevap vermeyecekseniz kaldırın yahu! Gs Tv ile ilgili kaç tane mail attım ama hiç ipleyen olmadı, illa sövelim mi yani?
Şu kanalla ilgili adam akıllı açıklama gelmiyor heriflerden..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.