Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..
Neyi?Onur Karakuzu' Alıntı:yayınlayacağız hakan kardeşim
Neyi?Onur Karakuzu' Alıntı:yayınlayacağız hakan kardeşim
Sence verir mi? (hiç zannetmiyorum) :?Mehmet Özcan' Alıntı:bayan basketboluu
Sence verir mi? (hiç zannetmiyorum) :?Hakan Avci' Alıntı:[quote="Mehmet Özcan":38j65syd]bayan basketboluu
Beklesem ne olucak Onur kardeşim,GS TV´yi sen´de ben´de gayet iyi biliyoruz.Onur Karakuzu' Alıntı:hakan kardeş 2nisan perşembeyi bekle
Ümitlisin yani? Keşke ben´de olabilsem... :?Onur Karakuzu' Alıntı:hakan ordaki bir kaç tv ile görüüşmeler yapılıyor ortk yayın yapılabilir yani
Ne oldu? Değişiklik neydi?yunustaylan' Alıntı:Haber Bültenlerini izlerken ,yapılan büyük bir değişikliği farkettiniz mi![]()
Erbvesler diğil,Erbesler. :ehueOnur Karakuzu' Alıntı:ve ilk kez bakmadan okudu can erbvesler haberleri![]()
onur 2 nisanı bekle demişinde bildiğin şeyleri melih abinin sana dediklerini aktar öğrenelim 1.5 yıllık anlaşmanın 0.5 gitti meselaOnur Karakuzu' Alıntı:ve ilk kez bakmadan okudu can erbvesler haberleri![]()
onur 2 nisanı bekle demişinde bildiğin şeyleri melih abinin sana dediklerini aktar öğrenelim 1.5 yıllık anlaşmanın 0.5 gitti meselaErcan Şahin' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":31hevid0]ve ilk kez bakmadan okudu can erbvesler haberleri![]()
Iyi´de Onur kardeşim,sabır sabır nereye kadar? Mart ayı demedik mi,dedik hani bugün 30u ne değişiklik var kanalda?Onur Karakuzu' Alıntı:artık aktarmıyorum ercan üzgünüm gizli kalması gereken bazı şeyler var ve zarar verebilir sadece sizden biraz daha sabır bekliyorum biraz daha sabır
yunustaylan' Alıntı:Sunucunun haberleri okuduğu bir kağıt varya,o kağıdın önüne (bize bakan tarafı) Galatasaray Arması olan bir kart yapıştırmışlar.(O kartın adını unuttum, aklıma gelmiyor
Yapılan bu değişikliği kutluyalım arkadaşlar
Ufak ufak devamı gelecek İnşAllah!
Onur Karakuzu' Alıntı:platform anlaşmaları kolay olmuyo arkadaşlar gerçkten doğan tv den kurtulmak için bi ton uğraş veriyoruz adamlarda bırakmamak için bunun için sabır arkadaşlr biraz daha bekleyelim 15 20gün içinde göreceksiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.