Burak Hakkı 8)
Songül Karlı
Songül Karlı
Nereden biliyorsun GS´li oldugunu?Alison Sudol' Alıntı:Almayanın yükselen yıldızı etnik olarak Türk olsa da hala milli takımınını seçememiş olan ama sıkı bir Galatasaray taraftarı Mesut Özil...
Kim kazanmisti o iddiayi?Eren Aydın' Alıntı:Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Kim kazanmisti o iddiayi?[/quote:23yecaf3]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":23yecaf3]Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Coca Cola CEO'su Muhtar Kent.
Mustafa Marangoz' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":296g8tkl]Coca Cola CEO'su Muhtar Kent.
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina.Eren Aydın' Alıntı:Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina.Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":i7mbobfb]Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.