Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erken buluştuk ki biraz, İspanya-Sırbistan maçının ikinci yarısını da izleriz diye. Ama sohbetin güzelliğinden pek fırsat kalmadı maça bakmaya (mesaj iletildi). Son anlara bakabildik ancak.
Alperen´in hatalarını örtmek için bu anlamlı günde sizlerle birlikteyiz diyerek başladım açılış konuşmasına. Bir alkış tufanı koptu, flaşlar patladı...
Slovenya maçını da güzel bir ortamda izledik bence, geçmiş yıllarda ultrAslan Ankara´ya evsahipliği yapmış bir kafeydi. Gerçi 12 Dev Adam basketbolun heyecanını yaşatmadılar bize ama hep böyle devam etsinler, razıyız biz.
Emre Yüksel' Alıntı:
Onur geliyorum dediği saatte gelir : ) 15 dakika sonra oradayım dedi, yok.. stadın önünde buluşalım dedi, yok.. maçtan sonra buluşalım dedi, yok.. : )
Tavsiyem 7.caddedeki Hosta Piknik.. İyi eğlenceler..
Not: Bu tavsiyemin nedeni başka hiç bir yer bilmiyor oluşum olabilir..
Yahu iyice ezdin Emre. : ) Maç sonrasında sen hemen ayrılmam gerek dedin diye hatırlıyorum, kabul ediyorum öncesinde kusurum var. Ama o maçta 30. dakikada girebildim stada, bunu da gözden ırak tutma. Gerçi sen takılıyorsun ama ben yine de açıklayayım. : )