E
Erdal Can İçelli
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Pek resim koymayı sevmem ama bi tane kalsın hatıra sitede
12.06.2009
sözüne de tüm içtenliğimle katılıyorum.Saadet Unal' Alıntı:aslında çok cadıyımdır
Nasıl olduda küpeleri gönderdin.Saadet Unal' Alıntı:![]()
Bakmayın böyle sessiz sakin kendi halinde biri gibi göründüğüme aslında çok cadıyımdır 8)
:ehue
Ben eksik kalır mıyım,bende katılıyorum.emel dizili' Alıntı:sözüne de tüm içtenliğimle katılıyorum.![]()
sözüne de tüm içtenliğimle katılıyorum.emel dizili' Alıntı:Saadetcim çok şeker çıkmışsın.[quote="Saadet Unal":23sqno1g]aslında çok cadıyımdır
Ayıptır söylemesi biliyorum Erdalcım.. :ehue Bir şüphen mi var yoksa :ehueErdal Icelli' Alıntı:Hemşerim cok seviliyorsun :ehue
Aman sen eksik kalma..Hakan Avci' Alıntı:Ben eksik kalır mıyım,bende katılıyorum.
Saadet görmeden böyle bir sonuca vardıysak bide görürsek ne olacak bilemiyorum.Saadet Unal' Alıntı:Henüz cadılığımı görmedin ki şekerim![]()
Aman sen eksik kalma..Saadet Unal' Alıntı:[quote="Hakan Avci":1247327r]Ben eksik kalır mıyım,bende katılıyorum.
Bunada şiddetle katılıyorum.emel dizili' Alıntı:Saadet görmeden böyle bir sonuca vardıysak bide görürsek ne olacak bilemiyorum.![]()
Nasıl olduda küpeleri gönderdin.Hakan Avci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":1cxelc0l]![]()
Bakmayın böyle sessiz sakin kendi halinde biri gibi göründüğüme aslında çok cadıyımdır 8)
:ehue
Murat İNAL' Alıntı:
harbiden saadet küpeler nerde :ehue[/quote:2z3rg4x8]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2z3rg4x8]![]()
harbiden saadet küpeler nerde [/quote:2w7af164]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2w7af164]![]()
Bakmayın böyle sessiz sakin kendi halinde biri gibi göründüğüme aslında çok cadıyımdır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.