gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

Bende foto paylaşmak istiyorum ama şu imageshuckı bir öğrenemedim çok uğraşmaktan üşeniyorum yani :)

Zor birşey yok ki :P alt tarafı fotoyu seçip yüklenmesini bekleyeceksin sonra da linkini koyıcaksın:D ya da resmin kendisini:)

Beceremedim yuklemeyi.Halbuki önceden gözüm kapalı yüklüyorum. :)

Aslı Neferoğlu' Alıntı:
Zor birşey yok ki :P alt tarafı fotoyu seçip yüklenmesini bekleyeceksin sonra da linkini koyıcaksın:D ya da resmin kendisini:)
O zaman sizde koyun resminizi :)

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Aslı Neferoğlu":2waszof9]Zor birşey yok ki alt tarafı fotoyu seçip yüklenmesini bekleyeceksin sonra da linkini koyıcaksın:D ya da resmin kendisini:)
O zaman sizde koyun resminizi :)[/quote:2waszof9]

Oruç tutmadan, imsak gelmeden çarptı seni Volkanım. 2-3 ileti yukarıya bak. :)

Yunus Taylan'ın isteği üzerine; (Fotoda ben yokum,aramayın :) )

1187.jpg

Dipnot: Bir işi beceremedin, beceriksiz herif =)

Yunus değişik bir pozun yok mu senin? İlla yemek masası mı olmalı? : )

Buraya daha ilk defa koyduk. :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kadıköy Sahil de fink atarken :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Protesto yapılan maç... :)

Ve ben :)

NOT: Resimleri buraya koymamda yardımcı olan benden daha çok emeği geçen ASLI NEFEROĞLU'na teşekkürü borç bilir yardımlarının devamını dilerim :)

Bir de şu resimlerin linki tıklanır cinsinden olsaydı ya Evren:)

Oldu işte evet :) :)

@Tugay Abi,

Ben yazdığımda yoktu orada resim :)

Forum kullanıcılarından Esen Dincer ve ben cirkin cıkmısız ama idare edin.

Bu da ben.

Arkada ki abinin keyfi 10 numara yemin ederim :)

Esen Hanım'da fotolarda yerini almış burada :)

Haberi yok daha ekledigimden telefon acıp soylesim mi. :ehue

Arkadaki Ali Ersan abi. :)

Aslı Neferoğlu' Alıntı:
(sağdaki:))

Saadet'çiğimin yoğun isteği üzerin foruma artık koyma zamanımın geldiği 1 kare...Umarım memnun olmuşsundur şekerim=)

Haha oldum fıstıkım oldum sağ ol.. :P

6372.jpg
6397.jpg

Geri