Doğan Sağlam' Alıntı:Maçtan sonra, 'forumda online var mı?' Sorusunu gülerek soran insan kimse açıklayın arkadaş olmaz böyle![]()
Şunu anlamadım ben Doğan :s GS Voleybolda mı denmiş? Baskebolda mı denmiş kim demiş neden demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Doğan Sağlam' Alıntı:Maçtan sonra, 'forumda online var mı?' Sorusunu gülerek soran insan kimse açıklayın arkadaş olmaz böyle![]()
Asıl suçlu yönetim!Doğan Sağlam' Alıntı:Hocam istifa ama ya!!!!
Sühan Cem' Alıntı:Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum![]()
Tolga desen dün sinemadaymış.
Emre Doğan' Alıntı:Bu arada kimse yazmamış ama sahanın zemini de çok fenaydı![]()
![]()
Herkes en az 2 kere kayıp düştü desem abartmam heralde
![]()
Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2sotwg3a]Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum![]()
Tolga desen dün sinemadaymış.
Kerem Seçer' Alıntı:Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.
Kerem Seçer' Alıntı:Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.