Bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama Göksenin her lig maçı ilk 12'ye girmek zorunda.Altyapı kontejyanından dolayı...Lakovic ile Songaila geldiğinde Göksenin ve Haluk kadroya girmez. Caner ve Evren de en fazla 3'er dakika süre alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama Göksenin her lig maçı ilk 12'ye girmek zorunda.Altyapı kontejyanından dolayı...Lakovic ile Songaila geldiğinde Göksenin ve Haluk kadroya girmez. Caner ve Evren de en fazla 3'er dakika süre alırlar.
Bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama Göksenin her lig maçı ilk 12'ye girmek zorunda.Altyapı kontejyanından dolayı...
Bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama Göksenin her lig maçı ilk 12'ye girmek zorunda.Altyapı kontejyanından dolayı...
Karşıyaka'yı da 82-62 ile geçtik. Maç yorumları heralde yine maçı takip edenlerden gelir ama görüldüğü kadarıyla yine 3. Çeyrekte balyozu indirmişiz ve rakibi yere sermişiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.