• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

International Basketball Manager

dvdci'ye söyledim oyunun adını verdim dvd'ye çekti 5 lira verdim yükledim.

Sinirleri zıplatan 1 sezonluk Panathinaikos macerasının ardından yeni oyuna Caja Laboral ile başlamaya karar verdim. Sezona önce Real Madrid'i 45 sayıyla, ardından Barcelona'yı 14-15 sayıyla yenerek kupa ile başladık. Beklentilerim 1-2 tık daha büyüdü. Lig ve Euroleague'e iyi başladık, sonunu getiririz umarım.

Bana birisi acil crack dosyasını rarlayıp gönderebilir mi? Bulamadım bir türlü.

Tofaş ile başladım sezona.

PG-Jamar Wilson,İbrahim Yıldırım,Fırat Töz
SG-Can Altıntığ,Can Maxim Mutaf
SF-Yunus Çankaya,Caner Topaloğlu
PF-İlkan Karaman,Ümit Sonkol,Sertaç Şanlı
C-Artem Zabelin,Cemal Nalga

Rotasyonu ile çıktık yola:) Daha fazla yabancıya para yetiremedik ama yerli rotasyonu bence yeterli.İlk 9 maç sonunda 4 galibiyet 5 yenilgimiz var ve 9.sıradayız.Bakalım sonuç ne olacak:)

Kovulduk:) Yeni sezon açtım Tofaş ile yine:)

PG- Aubrey Reese-Fırat Töz
SG- Can Altıntığ-Nihad Djedovic
SF- Yunus Çankaya-Caner Topaloğlu
PF- Ümit Sonkol-İlkan Karaman
C- Ümit Türkoğlu-Predrag Samardziski

2 adet de u-18 oyuncusundan oluşturduk rotasyonu,bakalım ne yapacağız:)

arkadaşlar şu aylak günlerimde napsam diye düşünürken ilaç olacak bir oyun allahını seven üstüme şu oyunun torrent linkini atıversin :) :)

ahah :) Hocanım senin artist bu sene dersine giricem :)

o derece yani :) :)

24ünde derse girecegim diyorsan takdirlik ne diyeyim :) prof.luk ünvanlarını da alırsın inşallah :)

Seneye girmeye başlayacağım derslere ama Fen Edebiyat Fakültesi'nde inşallah. Şu asistanlık sınavını bir kazanayım da :) Belki dil derslerine girerim. Prof olmaya gerek yok yani :)

Seneye girmeye başlayacağım derslere ama Fen Edebiyat Fakültesi'nde inşallah. Şu asistanlık sınavını bir kazanayım da :) Belki dil derslerine girerim. Prof olmaya gerek yok yani :)

laleli-üniversite duragına şimdiden hoşgeldin o zaman :)

bu oyunun 2010-2011 torrent linkini buldum ama burda arkadaşların oynadıgı hangisi acaba?

10-11 sezonu var zaten piyasada sadece.2 yıl ara vermişler fakat bu sezon kasım gibi yüksek ihtimalle yeni sezonunu çıkaracaklar.

indiriyorum...cidden merak ediyorum oyunu...

PG- Aubrey Reese-Fırat Töz
SG- Can Altıntığ-Nihad Djedovic
SF- Yunus Çankaya-Caner Topaloğlu
PF- Ümit Sonkol-İlkan Karaman
C- Ümit Türkoğlu-Predrag Samardziski

2 adet de u-18 oyuncusundan oluşturduk rotasyonu,bakalım ne yapacağız

Çok iyi başlamıştık sezona; 8 galibiyet 1 yenilgi.Fakat maalesef sayı kralı Ümit Sonkol'un diz çapraz bağları koptu:) Sonrasındaki ilk maçı da kaybettik,muhtemelen daha da kaybetmeye devam edeceğiz bu sakatlık yüzünden.

Yerine Brian Boddicker'a teklif götürdük ama gelmeyecek sanki,İlkan ile devam:)

crack dosyasını atabilecek bir arkadaş var mıdır??

hiçbiryerde bulamıyorum crackini...

crack dosyasını atabilecek bir arkadaş var mıdır??

hiçbiryerde bulamıyorum crackini...

+1

Edit: İndirilen dosyanın içinde(torrentle indirdim) mevcutmuş, gözümden kaçmış. Yine de bulamayan varsa atarım. Bu arada ben de çalıştır deyince siyah ekran veriyordu, aynı sorunu yaşayan olursa ona da yardımcı olurum.

Geri