Re: Özel turnuva
Niye degisiyor. =)
Niye degisiyor. =)
mert-yılmaz' Alıntı:bu turnuvadan sonra takımın yarısı değişir zaten sevindim valla![]()
![]()
![]()
![]()
mert-yılmaz' Alıntı:bu turnuvadan sonra takımın yarısı değişir zaten sevindim valla![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote:2yx1ma0a]Nilay Kızılok' Alıntı:Niye degisiyor. =)
[quote="mert-yılmaz":2yx1ma0a]bu turnuvadan sonra takımın yarısı değişir zaten sevindim valla![]()
![]()
![]()
![]()
Benim bildiğim onun[Brian Greene] yerine Owens'ın geldiğidir.Zira Charles Gaines bize Ağustos'un başında imzayı atmıştı.Aykun Alan' Alıntı:O donem brian green'de kadrodaydi.beyaz amerikali bir uzundu.sonra onun yerine gaines gelmisti
Benim bildiğim onun[Brian Greene] yerine Owens'ın geldiğidir.Zira Charles Gaines bize Ağustos'un başında imzayı atmıştı.[/quote:218du2vl]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Aykun Alan":218du2vl]O donem brian green'de kadrodaydi.beyaz amerikali bir uzundu.sonra onun yerine gaines gelmisti
İyi o zaman getirin bir Gerald Wallace'ı,LeBron James'i tek başına 1'e 5 oynasınlar şampiyon olsunlar.mert-yılmaz' Alıntı:ligten düşen bayan takımımız niye avrupa şampiyonu oldu bilen varmı? azimle mi inançlamı hiç gülesim yok tek bir neden var gidip kalburüstü bir süperstar getirirsen tabiiki şampiyon olursun,kobe brayntın dişi versiyonunu getirdik yani seimone augustusu ve olduk spartak moskova bayan takımı niye 3 senedir euroleague şampiyonu inançla,azimlemihayır asla takım galaksi gibi yıldız fabrikası amerika milli takımının en iyi oyuncuları onda zaferler,şampiyonluklar böyle isimlerle gelir rancikle,wilkonsonla,washingtonla değil ne olurduya şöyle bi yıldız getirseydinizde biz de sırf onu görmek için salona gitseydik niye erkek takımımız için bir yıldız alınmadı......
Can Akogul' Alıntı:Oynanacak maçlar banttan GStvde yayınlanacak. Canlı yayın ücreti yüksek olduğu için bu yola gidilmiş.
Tipik Hakan Köseoğlu'dur aslında şaşırılacak bir durum yokerenbekdemir' Alıntı:hakan köseoğlu 9 asist 10 top kaybı ilginç........
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.