Nice senelere (King) Uğur.Yeni yaşında sağlıklı , mutlu ve eğitim hayatının dışında Galatasaray'ımızın da başarı ve şampiyonluğu ile dolu bir yıl olması dileklerimle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uğur kafamda yerle bir olan lise öğrencisi imajıydı : ) Fiziki görüntü ve iletiler liseden ziyade üniversite öğrencisini çağrıştırıyor.Uğur YILMAZ' Alıntı:...
NOT: Onur Abi gözündeki imajımı yıkmak istemezdim ama yine de sakin bir insanımdır. Ayrıca görüntü-yaşa ilk ve tek şaşıran kişi sen sayılmazsın abi...![]()
Uğur kafamda yerle bir olan lise öğrencisi imajıydı : ) Fiziki görüntü ve iletiler liseden ziyade üniversite öğrencisini çağrıştırıyor.[/quote:25weoptt]Onur Yavuz' Alıntı:Nice yıllara Mustafa, yeni yaşında tüm beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim.
Not: Alperen Mustafa´nın doğumgünü bugün, gecikmiş sayılmazsın : )
[quote="Uğur YILMAZ":25weoptt]...
NOT: Onur Abi gözündeki imajımı yıkmak istemezdim ama yine de sakin bir insanımdır. Ayrıca görüntü-yaşa ilk ve tek şaşıran kişi sen sayılmazsın abi...![]()
Nete giremiyorum Eyüp abi kusura bakma anca gördüm.Sanada çok teşekkür ederim.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun mustafa.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.