Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Basket takiminin Milan Barosu..Birebir,yetenek,guc,ortama alisma her sey bitmis,dibe vurmus durumda..Siena umarim bir an once alir Lakovici..Kurtar bizi Siena,Aroyyo'lara merhaba dememiz lazim..
Lakovic : Avrupa'nın en iyi ligi olan ACB'ye tekrar dönmek isterim. Katalunya benim 2.evim. Galatasaray'da yeterli süreyi bulamıyorum ve koç bana güvenmiyor (@SportandoBasket)
Neymiş savunması zayıfmış..! Kardeşim Lakovic bu kariyeri savunmayla yapmadı, atarak yaptı. Bu adamı alıyosan, topu verecksin eline atacak...
Oktay hocayı suçlamıyorum ben, o da epey şans verdi ama doku tutmadı o sistemle. Belki Ergin hocayla olur diye düşündüm ama o da baştan kesik attı. Demek istediğim, bu kadar çabuk vazgeçilecek bi adam değildi Jaka. Bi şans daha verilebilirdi bence, ama karar Ataman'ın tabi sonuçta.
Lakovic üst düzey bir takım bulmadığı sürece bu seneyi bizde tamamlar. Yani parasını alır ve yatar. Seneye ne de olsa Olimpija'da falan oynar yine EL'de kendine şans bulur. Adam parasını alırken ben gideceğini hiç sanmıyorum. Antrenmanını yapıyor, takımla seyahat yapıyor, oynamasa da takımın hep içinde. Zaten 2013 yılı geldi. Geriye kalıyor 4-5 ay onun için. Durum böyle malesef.
İyide biraz gurur varsa çıkar takım için birşeyler yapar.Kaç maçtır doğru düzgün 1 tane 3'lük bile atamadı.Yani biraz hırs yapıp Ergin hocanın güvenini kazanmalı.Domercant'ın boşluğunu doldurabilecek kariyerli bir oyuncu ama o yüreği göremiyorum şuanda kendisinde...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.