Umut Öncel
Kayıtlı Üye
Efe ölene kadar iyi gidiyordu dizi.Bakıyordum bende.Efe ölünce tadı kalmadı.1 yıldır falan hiç izlemiyorum.
efe geri gelmiş izlersin yineUmut Öncel' Alıntı:Efe ölene kadar iyi gidiyordu dizi.Bakıyordum bende.Efe ölünce tadı kalmadı.1 yıldır falan hiç izlemiyorum.
Santos , Bilica , Carlos tarzı bir şey mi yaniBayram Kurtulmuş' Alıntı:Kelepçeli birşeyler olmuş bu dizide son bölümde izleyemedim ama tekrarına bakacam bir ara,heryerde bundan bahsediyorlar
Emre Yüksel' Alıntı:kavak yelleri'nde yeni eşleşmeler belli oldu:1.grup aslı-atakan / 2.grup efe-mine / 3.grup deniz-su / 4.grup metin-(lerzan-duygu galibiyle)... : )))
(zaytung)
her gün gazetede karşımdalar.. pelin batu katılmıştı, şimdi de romina özipekçi katılmış.. eski dost..
Santos , Bilica , Carlos tarzı bir şey mi yaniDeniz Baskın' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":2b1kku9c]Kelepçeli birşeyler olmuş bu dizide son bölümde izleyemedim ama tekrarına bakacam bir ara,heryerde bundan bahsediyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Paylaş → Ana Ekrana Ekle
Menü (⋮) → Ana ekrana ekle