Kimlerin takımdan ayrılacagı hakkında yorumlarınızı bekliyorum??
oyuncularımıza ve taraftarımıza çeşitli şekillerde hakaret eden bu adamı, kadroda görmek istemenizi, bir galatasaray taraftarı olarak kabullenemiyorum.. saygılar...Timur Saglam' Alıntı:- Barış Ozcan'ı alabirsek Murat Kaya.
(Barış'a bayıldıgımdan onermedim, tt'nin kalabalık rotasyonundan birileri gidecek, Muratcan'a kıymazlar buyuk ihtimal Barış ayrılır. Barış bence Murat'tan daha iyi bir sutor. Daha agresiftir.)
- Fatih Solak katkısına gore cok PAHALI bir oyuncu
- Cemal Nalga kiralanmalı
- Dee gitti zaten, Hite kalsa iyi olur, Owens ve Gaines alınacak yerli uzunun ozelliklerine gore...
%1000 katılıyorum.Kaan Can Garip' Alıntı:murat kaya gitsin... sözde her sene kendini geliştiriyor ama hiçbir şey göremedim, çok isteksiz... sanki bedavaya oynuyor, benchte oturmak için para alınmaz..
Kaan Can Garip' Alıntı:murat kaya gitsin... sözde her sene kendini geliştiriyor ama hiçbir şey göremedim, çok isteksiz... sanki bedavaya oynuyor, benchte oturmak için para alınmaz..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.