Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":2ts259ly]Dün akşam Nba Tv'de 1997 smaç yarışması vardı.. Kobe Bryant , Ray Allen çaylak sezonlarında katılmışlar.. M.Finley falan da vardı.. Kobe tam bir çocuk, yüzünde bir gram tüy yok ve çok çekingen.. Zaten smacı da kaçırıp elendi gitti ama kim kazandı bilmiyorum..
Bu ikili karşılaştırılamaz.. Aralarında kuşak farkı var.. Belki 5 sene sonra karşılaştırılır.. Lebron' kariyer olarak Kobe'nin kazandığı şampiyonlukları kazanamadan ondan büyük olamaz.. İş yüzükte biter..
97'nin Smaç Şampiyonu
Kobe oldu Emre. Yani elenmedi
Benc eiş sadece yüzük ile alakalı değil. R. Horry mesela 7 -8 tane yüzüğe sahip

Mehmet Okur'un yüzğü var Lebron'un yok. İstatistiklerede bakmaz. Kobe Lakers gibi bir takıma geldi 2 sene boyunca kadroya bile girmedi nerdeyse. Çaylak muamelesi gördü. 3. senesi doğru dürüst takımda oynadı ama takımın lideri değildi rol oyuncusu idi. Kobe yavaş yavaş tırmandı basamakalrı. Jordan ve Lebron ise direk gittikleri takımın bir numaralı oyuncuları oldular. Bu yüzden istatistiklerde yanıltır bizleri.
Sonuçta Lebron'un röportajını seyretmiştim Kobe'yi sordular.
Olimpiyatlarda beraberdik. İçe kapanık biri ama salona girdiği an, antrenmanda bile yenmeye oynuyor. Bu bize çok ilginç gelmişti dedi. Yani Kobe hayatını yenmek üzerine kodlamış bir makina resmen. Bu yüzden onu hep ayrı tutarım ben Jordandan bile. Jordan onun zamanında Alan savunması yasaktı savunmaya üç saniye yoktu bunun meyvalarını çok topladı. Neyse o ayrı konu

)
Kobe'yi bu yüzden diğerleri ile hiç bir zaman kıyaslamam. Onunla kıyaslayabileceğim tek adam vardı T-Mac di. O da sakatlıktan kalkamadı.[/quote:2ts259ly]
Ben 97-97 yi arka arkaya izledim, ortasında bıraktım.
O zaman 96 dır. Ama elendiğine eminim..
Ben yüzüğe bakar derken Horry'den bahsetmiyorum. Böyle çok büyük oyuncuları karşılaştırırken yüzük diyorum. Şimdi Iverson çıkıp ben en büyüğüm dese adama sorarlar ne kazandın diye.. Lebron'a da soruyorlar.. Kobe'ye de.. Ama Kobe başka bir adam.. Lakersı hiç sevmediğimi bilmeyen yok.. Ama Kobe, Lebronla karşılaştırılamaz.. Lebron , 3-4 kere şampiyon olsun, sonra konuşulur.. Tarih kazananları unutmaz..