Trt = Kalite olmalı , Diğer kanallardan bir farkı olmalı.Çünkü Trt ne yapıyorsa halkın parasıyla yapıyor,Türkiye'de yaşamayan sanatçılara daha doğrusu şarkıcılara bu millet'in parasını verme hakları yok,onlar zaten zengin, halkın parasını onlara vererek onları daha zenginleştirmenin anlamı yok.Kerem Seçer' Alıntı:Bu arada Bayram ben yılbaşında saçılan paralara da karşıyım. Yazmayı unutmuşum ekleyeyim bunu da. Para saçmaması gerektiğini düşünüyorum ben de. Yani TRT savunucusu olduğum anlaşılmasın![]()
Kalite paraylamı oluyor ?Kerem Seçer' Alıntı:Bayram sen neyi savunuyorsun Allah aşkına? Hem diyorsun ki TRT=kalite olmalı hem diyorsun ki onlar zaten zengin para vermelerine gerek yok. Ne yani o zaman para kazanmayan sanatçıları çıkararak mı kaliteyi sağlayacak?
Ben diyorum ki hepsine karşıyım. TRT'nin varlığına bile karşıyım hatta. Sen bir kalite diyorsun bir para saçıyorlar diyorsun. Bir karar ver istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.