3. sezon 7.bölüm
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
abi dediğin çok doğru ben 2günde 1.sezonu bitirmistim.Özelikle çekimler ve karakterler süper,ben izlemeyenlere tavsiye ederim.Levent ÖKTENER' Alıntı:40 dk olum zaten film süresi yokki , arka arkaya rahat 7-8 bölüm izleyebilme olanağı var.Birazcıkta heyecan olursa 10'a kadar gider rahat
Orta okuldan beri sigarası tiryakisi olmadıysam LOST un hayatta olmam pis efesli kardeşim salonlarada beklerizzz.Özlem Nokta' Alıntı:Lost sigara gibidir her gece 1 bölümle başlarsın sonra bi bakmışın bi gecede 3 hatta uykusuz kalıp 4lemişsin![]()
Orta okuldan beri sigarası tiryakisi olmadıysam LOST un hayatta olmam pis efesli kardeşim salonlarada beklerizzz.[/quote:a9e13]Fırat UZUN' Alıntı:[quote="Özlem Nokta":a9e13]Lost sigara gibidir her gece 1 bölümle başlarsın sonra bi bakmışın bi gecede 3 hatta uykusuz kalıp 4lemişsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.