Luksa Andric

Re: Luksa Andric Galatasaray'da

Sanırım bu hafta da Milli takıma karşı oynıyacak. Canlı olarak umarım izleyebiliriz kendisini

Bugün çok az süre almış, 3 dakika kadar.

Kerem SEÇER' Alıntı:

Rakip kimmiş sakatlanmış olmasın :(

Milli takımın oynadığı Beko Super Cup'da Almanya karşısında. Zaten biz de karşılaşacağız Hırvatistan ile. Bu arada maçlarımız Spormax'te. Hırvatistan maçını izleyebiliriz.

Not: Bugün 22:00'de rakip Litvanya. Jasa da kadroda.

Kerem SEÇER' Alıntı:

Canlı skordan takip edebileceğimiz bir link var mı bugün geçti de artık yarına :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Link de var da yarın veririm. Ama burada olmazsam;

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
(Dikkat edin net değil fm :))

Bugün süre aldı mı sayısı yok sanırım ?

İstatistiklere göre üç dakika oynamış.Ben maçın ikinci yarısını izledim.Oyuna girmedi.

Şut denemesi yapmamış.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
İstatistiklere göre üç dakika oynamış.Ben maçın ikinci yarısını izledim.Oyuna girmedi.

Şut denemesi yapmamış.

Türkiye maçını soruyorum Almanya maçında 3 dakiak süre almıştı bize karşı da mı 3 dk ?

Linke tıkla abi Süper Cup kısmına gel...Bizim maça tıkla, sonra teams e tıkla karşına çıkar. :)

Evet istatistiklerde 3 dakika yazıyor.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Linke tıkla abi Süper Cup kısmına gel...Bizim maça tıkla, sonra teams e tıkla karşına çıkar. :)

Evet istatistiklerde 3 dakika yazıyor.

Tıkladım da Brose basket'in maçıın linki :(

Abi; BBL PROA PROB BEKO SUPER CUP var. Beko Super Cup'a tıkla karşına maç çıkıyor.Sonra teamse tıkla ...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Abi; BBL PROA PROB BEKO SUPER CUP var. Beko Super Cup'a tıkla karşına maç çıkıyor.Sonra teamse tıkla ...

Tşk oldu bu sefer FB'nin oyuncuları muhtemelen ilk 5 bizimkisi rotasyonda bile değil belli ki :(

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":2zko0v46]Abi; BBL PROA PROB BEKO SUPER CUP var. Beko Super Cup'a tıkla karşına maç çıkıyor.Sonra teamse tıkla ...

Tşk oldu bu sefer FB'nin oyuncuları muhtemelen ilk 5 bizimkisi rotasyonda bile değil belli ki :([/quote:2zko0v46]
Heralde yani.Zaten bizimkiler ilk 5 fb nin oyuncular rotasyon olsa bambaşka şeyler konusulur bu forumda.Ş diyen lanetleniyor resmen su anda.

Luksa, Litvanya karşısında 10 dakika oynamış.

1/1 iki sayı 4/6 serbest atış ...

6 sayı 3 ribaund

Bu transfer aciklandiginda tatildeydim, Antalya Özdilek Alisveris Merkez'inde yemek yiyorduk, karsimda da ekranda yazili haberler geciyordu. Ben futboldan transfer beklerken basketten gelmisti : ) Umarim hayirli olur takimimiza.

bize yararlı olur oyuncu ..

Yeni Zellanda maçında 11 dakika 12 saniye oyunda kalmış.

1/1 2 sayı 3/5 serbest atış 5 sayı 4 ribaund ( 2 def +2 Off)

Bu linkte Rus maçında ki istatistikleri;

4/6 serbest atış ile 4 sayı, 3 Off + 1 Def 4 Rebaund

11 dakika 23 saniye oyunda kalmış.

Hepimiz ona çok güveniyoruz. Beklentileri karşılyabilmesi takım için hayati önem taşıyor.

Geri