Maç Arşivi

Emre Aydın

Kayıtlı Üye
@Emre Aydın
Bu sezon ilk yarıda oynanan ve feneri yendiğimiz maçın tekrarı olan veya indirebileceğim bir site bilen var mı?

Re: Galatasaray-Fenerbahçe Basket Maçı

Emre Aydın' Alıntı:
Bu sezon ilk yarıda oynanan ve feneri yendiğimiz maçın tekrarı olan veya indirebileceğim bir site bilen var mı?

Buyur Emre;

8 part'den oluşuyor hepsini indirip maçın tamamını izleyebilirsin

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Sağol Erdal , vaktim olunca bende indiririm.

Teşekkür ediyorum.Bende boş vaktimde indirmeye başlıyacağım.

Bir şey değil böyle istekler olursa paylaşın yardımcı olmaya çalışırım

iyi günler

Başka bi site yok sanırım :? Rapid sadece birinci part'ı indirmeme izin verdi :?

Çok teşekkür ederim bende :)
Yavaş yavaş indiriyorum :D

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bir şey değil böyle istekler olursa paylaşın yardımcı olmaya çalışırım

iyi günler

Cras Basket Taranto'yu yenerek avrupa şampiyonu olduğumuz maç var mı? : )Biraz nostalji yapalım :)

Emre Aydın' Alıntı:
Erdal Can İçelli":2t0esf0w]Bir şey değil böyle istekler olursa paylaşın yardımcı olmaya çalışırım iyi günler[/quote] Cras Basket Taranto'yu yenerek avrupa şampiyonu olduğumuz maç var mı? : )Biraz nostalji yapalım :)[/quote:2t0esf0w] [i]Buyrun;[/i] [url="http://www.ultraslan.tv/Video/Fiba.Euro.Cup.Final.Galatasaray.CBTaranto.zip' Alıntı:
http://www.ultraslan.tv/Video/Fiba.Euro ... aranto.zip[/url]

korsancıya gidip abi şu film varmı gibi olmuş :) :) lütfen kimse alınmasın

Cras Basket Taranto'yu yenerek avrupa şampiyonu olduğumuz maç var mı? : )Biraz nostalji yapalım :)

Buyrun;

[/quote]

Erdal, sadece bu 2. yarı ve uzatmalar mı ?(Daha yeni indirdim sabah izleyeceğim de ilk açtığımda 2. yarıdan başladı)

Öyle ise ilk yarı da var mı ?

Teşekkürler.

Edit:Dayanamadım bu saat de maçı tekrardan izledim.

Boston-Cleveland arada kaynadı.

Dediğim gibi ilk yarısı yok ama problem de yok:)

Valla bende uA Tv'den aldım orda sadece bu bölümü vardı.
Ayrıca maçın en heyecanlı kısımları var idare edin :) Bende izledim bugun cok etkilendim taraftar falan müthiş yine yardımcı olabilecegim bir konu olursa buraya yazın yardım etmeye çalışırım
iyi günler...

Öncelikle bu başlığı Maç arşivi olarakta değiştirebiliriz :)

Bende Bayan Basketbol'da Stinson'lı Derya Özyer'li dönemdeki, fenerbahçe'yi ezdiğimiz herhangi bir kupa maçını izlemeyi çok isterdim ..Öyle bir arşiv varsa mutlaka paylaşmanızı isterim ..

Emre´ler güzel işlere aracılık etmiş.

Aslında derginin Nisan sayısında FIBA Cup finalinin CD´sini vermesini bekliyordum ama maliyetten (!) kısmayı tercih etmişler. Başka bir açıklaması yok bence. İstense telif hakkı vs. halledilirdi rahatlıkla.

Maçın ikinci yarısını tekrar izledim de, o gün geldi aklıma. O coşku, o inanç...

Teşekkürler Erdal.

Buyrun;

Teşekkürler tekrardan.İndireceğim boş vaktimde.

2008 Cumhurbaşkanlık kupası maçının kayıtı var mıdır Erdal ve diğer arkadaşlar?

O gün ki heyecanı tekrardan yaşamak istiyorum.Taranto maçında birde o maçta çok heyecanlanmıştım.(Bayanlar için)

Ben de pek umutlu olmayarak eğer bulabilecek biri mümkünse bayan takımımızın Stinson'lı döneminden herhangi bir maç istiyorum.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
2008 Cumhurbaşkanlık kupası maçının kayıtı var mıdır Erdal ve diğer arkadaşlar?

O gün ki heyecanı tekrardan yaşamak istiyorum.Taranto maçında birde o maçta çok heyecanlanmıştım.(Bayanlar için)

Bende yok ama bir araştıracam bulmaya çalışacam

İtalya`daki olaylı Roma - Galatasaray maçını bulabilir misiniz arkadaşlar? Yahut sadece kavga görüntüleri de olur.

youtube`da izleyemiyorum; OpenDNS ile denedim, YoutubeJacker programlarını indirip denedim hiç biri olmuyor youtube`u açmak için.

Bi yardım eli bekliyorum, zahmetleriniz için teşekkürler şimdiden ;)

Geri