Re: Marshall Strickland Galatasaray'da
Anladın sen onu..

Burak Barut' Alıntı:Acaba bu arkadaşın menejeri de buralarda mıdır :roll:
Anladın sen onu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Burak Barut' Alıntı:Acaba bu arkadaşın menejeri de buralarda mıdır :roll:
Fatih Hısım' Alıntı:Dün zap yaparken BJK Tv de Beşiktaş-Alpella maçını veriyordu. ben de şu Stricklandi bir alıcı gözüyle izliyeyim dedim. iznlenimlerim:
- tam bir takım oyuncusu
- iyi bir takımda rahat her maç 5'in üzerinde asist yapar.
-top hakimiyeti çok iyi ayrıca çok kıvrak,atletik ve delici bir oyuncu
-drive edip boş adamı çok iyi buluyor
- mahalle takımı gibi bir takımda, atmosferi sıfır olan maçlar oynadığı için bize gelince afallayabilir.
-çok az sorumluluk alıyor ama bu bizim için avantaj olabilir
-kesinlikle tipik amerikalı skor manyağı guardlardan değil. first pass PG diyebiliriz hatta..önce takımı oynatıyor.
- savunma: birebir savunmada biraz fazla rahat takılıyor ama paqs kanallarına çok iyi giriyor ve çok top çalıyor.
-sonuç olarak bence bizde iş yapar.
:ehue :ehueMurat İnal' Alıntı:Kaynakları burası değil sanki![]()
:ehue :ehueMehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Murat İnal":3lza37hu]Kaynakları burası değil sanki![]()
Uğur YILMAZ' Alıntı:Geçen sene ligde oynayan bir guard ile anlaşacağımız söylendiğinden itibaren birçok isim geçti. Bu geçen isimler içerisinde belki de en iyisiydi(Penn dışında). Umarım bize gereklş katkıyı sağlar. İyi bir oyuncu. Takımını oynatıyor. Bunun yanında skor konusunda da pek sıkıntı çekmiyor. Eğer iyi bir sistem kurar ve takım olursak Strickland da beklenenden çok daha fazla katkı yapacaktır. Çünkü potansiyelli bir guard. Umarım Graves ile birlikte iyi bir guard ikilisi olurlar. Yinede bekleyip görmek gerekir. Ben ön yargılı değilim. Sonuçta potansiyelli bir oyuncu...
bence eğer stricklan geçen sene bizde oynuyor olsaydı oda 7-8 maçta geçemezdi ... Alpella'da her maç 10 sayının üzerinde atmak kolaymustafakaya' Alıntı:Bu arada Marshall Strickland 26 maçda sadece 1 maçda 10 sayı barajını geçememiş . Eski guardımız Dee Brown ise 9 ve Robert Hite 10 maçda 10 sayı barajını geçemedi .
Fatih Hısım' Alıntı:Dün zap yaparken BJK Tv de Beşiktaş-Alpella maçını veriyordu. ben de şu Stricklandi bir alıcı gözüyle izliyeyim dedim. iznlenimlerim:
- tam bir takım oyuncusu
- iyi bir takımda rahat her maç 5'in üzerinde asist yapar.
-top hakimiyeti çok iyi ayrıca çok kıvrak,atletik ve delici bir oyuncu
-drive edip boş adamı çok iyi buluyor
- mahalle takımı gibi bir takımda, atmosferi sıfır olan maçlar oynadığı için bize gelince afallayabilir.
-kesinlikle tipik amerikalı skor manyağı guardlardan değil. first pass PG diyebiliriz hatta..önce takımı oynatıyor.
- savunma: birebir savunmada biraz fazla rahat takılıyor ama paqs kanallarına çok iyi giriyor ve çok top çalıyor.
-sonuç olarak bence bizde iş yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.