Mauro Icardi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana veda etmeye hiç hazır eğilim lütfen gitme.

Zaten gitmemesi gerekiyor. Takım çok top oynuyor da Icardi battı millete. Çapraz kopardıktan sonra öldü denilen sezonda 14 gol attı.

IKON...
Her Şampiyonluk maçında ortaya çıkıyor muazzam bir isim izledik 4 sene.

Türk futbol tarihine gelen en ikonik futbolcu net Mario Icardi.

Mauro Icardi: "Benim için 'Bir nesli Galatasaraylı yaptı' dediklerinde gerçekten gurur duyuyorum. Anlatılamaz... Okullarda, sokaklarda, sahalarda benim şarkımı söylemeleri, Icardi olmak istemeleri futbolun çok ötesinde. Türkiye’den ayrılırken kalbimde taşıyacağım en büyük hazine de bu olacak. Bu kadar sevgiye nasıl karşılık verilebilir ki..."

Attığı gollerin neredeyse hiçbiri önemli bir takıma ve önemli bir maçta, skor dengede iken atılmış değil. Belki Göztepe ve sezon başı Alanya sayılabilir. Diagne ve Valencia gibi topçuların 30 civarı gol attığı ligde bu sayılarla coşmaya gerek yok. 3-2 önde olduğumuz maçta, dünyada şu durumdaki Icardi'den çalım yiyecek futbolcu da ancak bizim ligde olurdu zaten.

10+4 sınırı varken, o fiziksel durumuyla hiçbir önemli Avrupa-lig maçında ilk 11 çıktığında bu maçı kaybetmeyiz diyemiyorsak kalması tamamen yanlış olur. Osimhen sakatlandığında takımın dengesi ve ön alan presi bozuluyor.

Bu takımı Avrupa ve ligde zirveye çıkaran bir oyunu var ve kendisi buna artık uygun değil. Çok iyi bitirici deniyor, 23-24 sezonu CL'de gruptan çıkamama sebeplerimizden biri de kendisi ve ismi lazım değil bir şahsın kaçırdığı goller. Penaltı harici akan oyunda 1 gol atmıştı, o da artık topu süremediği için neredeyse kaybetmek üzereyken şu an bizim ligde oynayan Onana'nın muthiş (!) kaleciği sayesinde.

Şarkılar söylendi, çocuklar Galatasaraylı oldu. Ligde 2 sezon çok iyi performans gösterdi ama o kadar.

Icardi uygun bir maaşla mutlaka kalmalı.

Geri