Mauro Icardi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı statta mıydık? Tudor döneminden beri kombinem var. O dönemden bu döneme hangi futbolcu yuhlanırsa yuhlanırsın ya o anda ya da sonrasında gerekenler yapıldı.
Gereken ne? Bir tane gruptan birinin millete bağırıp tehdit etmesi mi? Onları geçin. İnsanlar bir yerde tepki gösterecekler eninde sonunda. Muslera'nın yuhalanmasını istememem yuhalanmayı hak etmediğini göstermiyor. Kimse yılda 10 milyon avro alan insanları pışpışlamak zorunda değil. Bir şey de yapılmadı. Muslera'yı tüm stad yuhaladı Young Boys maçı sonrası.

Gereken ne? Bir tane gruptan birinin millete bağırıp tehdit etmesi mi? Onları geçin. İnsanlar bir yerde tepki gösterecekler eninde sonunda. Muslera'nın yuhalanmasını istememem yuhalanmayı hak etmediğini göstermiyor. Kimse yılda 10 milyon avro alan insanları pışpışlamak zorunda değil. Bir şey de yapılmadı. Muslera'yı tüm stad yuhaladı Young Boys maçı sonrası.
Aynı Young Boys maçı sonrası kendi bulunduğum tribün Doğu Üstten örnek vereyim o zaman. O yuhlayanlar ve buna destek olan herkes susturuldu gerekirse de tehdit edildi. Galatasaray’a zarar verecek işler yaparsan, sadece kendi düşüncene göre hareket edersen sonrasında sana gelecek tepkiyi de yeri gelince göğüslemekle mükellefsin. Yuhalayan için duygusallık önemli olmayabilir ama ben ve benim gibi binlerce insan var o statta. Rakip tribünlerden de bizi ayıran en önemli özellik de bu şımarıklığa ve had bilmezliğe tahammül edilmemesidir.

Evet, bu oyuncular profesyonel oyuncular ama biz orada 50000 tane taraftarız. Bu iş tiyatro da değil, beğenmeyince yuhlayacaksın gibi bir şey yok. Orada yuhalayıp kendini öncü, akıllı gören insanların yerinde olup kalben kulübü ve oyuncuyu desteklemek isteyen binlerce insan var. O yuhalayıp kendine müşteri muamelesi yapılmasını isteyen insanların bir çoğu da zaten 13.olduğumuz senelerde ortalıklarda yoktu. Bazı zamanlar elimize bedava bilet dahi geliyordu. Çok da kalabalık olmadığı için eşlerimizle bile maça gidiyorduk.

Şampiyonluk kutlaması bir veda gecesi gibi olmuştu. Şu aptalca 10 yabancı kuralı olmasa kesin devam ederdik. Çok özleyeceğiz.

Şampiyonluk kutlaması bir veda gecesi gibi olmuştu. Şu aptalca 10 yabancı kuralı olmasa kesin devam ederdik. Çok özleyeceğiz.
Serbest olsaydı bile devam edilmemeliydi. Arkadaşlar Icardi'yi seviyorum ama ne işine ne de Galatasaray'a saygısı vardı hatta kendine bile saygısı yok. İnsanlar yine gol attı diyorlar da sahada seni eksik oynatıyordu. 25 yıl önce oyun tarzını kaldırabilirdik ama bu Icardi bugünün futbolcusu değil artık.

Serbest olsaydı bile devam edilmemeliydi. Arkadaşlar Icardi'yi seviyorum ama ne işine ne de Galatasaray'a saygısı vardı hatta kendine bile saygısı yok. İnsanlar yine gol attı diyorlar da sahada seni eksik oynatıyordu. 25 yıl önce oyun tarzını kaldırabilirdik ama bu Icardi bugünün futbolcusu değil artık.
Net olarak devam edilmeliydi. Sahada işin yaptıktan sonra da ki hala gayet iyi yapıyordu daha dışında ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.

Atatürk'e hürriyet fikrini aşılayan Tevfik Fikret'in hamisi olduğu kulüpte, her taraftarın anayasada korunduğu şekliyle protesto hakkı vardır. Buna da kimse engel olamaz.

Gerisine dair ne söylendiği önemsiz.

Net olarak devam edilmeliydi. Sahada işin yaptıktan sonra da ki hala gayet iyi yapıyordu daha dışında ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
Saha dışına dair tek laf etmedim. Adam antreman yapmıyordu kampa katılmıyordu tedavi göreceği dönemde aylarca başka alemlerde yaşadı. Gol atmak artık bir hücum oyuncusunun tek işi değil.

Geri