Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

o üçlünün yalan olması için başka bi üçlü ye gerek yok.. Kobe gerekeni yapar tek başına haha.. :)

ama evet CP - Melo - Amare bi araya gelirse o zaman yusuf yusuf sesleri yükselir LA'den sağlam olur çok New York..

Levent ÖKTENER' Alıntı:
o üçlünün yalan olması için başka bi üçlü ye gerek yok.. Kobe gerekeni yapar tek başına haha.. :)

ama evet CP - Melo - Amare bi araya gelirse o zaman yusuf yusuf sesleri yükselir LA'den sağlam olur çok New York..

Bizi endişelendiren bir şey yok Levet Abi,

Ama biz yusuflarız diyorsan ben karışmam kolay gelsin :P

Dwane Wade Jay Leno'ya çıkmış. Rapçilik de varmış. Bi şarkı söylüyodu. Sesi de fena değildi.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Dwane Wade Jay Leno'ya çıkmış. Rapçilik de varmış. Bi şarkı söylüyodu. Sesi de fena değildi.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

izlemeyenler buradan izleyebilir.

Şampiyonluk türküsü işte 8)

Zaten bizim çocukları Kobe falan sarmaz, yeni güçler gelsin ki bir zevki çıksın :)

lebron ve bosh, wade'e biat ederlerse, wade bu ligin tozunu atar..zaten lakersa karşı her zaman süper oynamıştır..

LeBron nereye biz oraya ...

@Miami Heat

Dampier da geldikten sonra;

Miami'nin kaç kişilik bir kadrosu oldu? Heatli arkadaşlar kadroyu yazabilirler mi baştan?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Dampier da geldikten sonra;

Miami'nin kaç kişilik bir kadrosu oldu? Heatli arkadaşlar kadroyu yazabilirler mi baştan?

Manchester City gibi. :)

Dampier işi yalan oldu. Boston ile 1-2 bitirirsiniz konferansı. Önemli olan finale kadar Orlando'yla çakışmamak çünkü Howard çok yıpratır sizi bu kadroyla.
Ben olsam Iverson'ı da alırdım Celtics ile eşleşince çok iş yapardı. Çünkü o seride de 1 ve 5'te çok ezilceksiniz gibi. Top paylaşımı zaten sorunlu daha fazla sorun olamaz zaten...

Heislem'de yalan oldu deniliyor.Arkadaş sözleşme yapmaktan acizseniz neden anlaşıldı diye açıklama yapıyorsunuz.

Sakin kafa ile bakıldığında gerçekler görülmeye başlandı. Bu sene Miami'ye her maç play off sertliğinde olacak. Sezon boyu yıpranacaklar. Orlando Boston benim Doğu'daki favorilerim.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Heislem'de yalan oldu deniliyor.Arkadaş sözleşme yapmaktan acizseniz neden anlaşıldı diye açıklama yapıyorsunuz.

diğer başlıkta yazmıştım Doğan..
Haslem'e 5 yıllığına 30 milyon usd civarı teklif var..
Denver ve Dallas'tan. Kendisi Heat'te daha ucuza oynamaya razı ama bu para Heat de alacağının 5 katı..
Pat Riley ile konuşmuşlar, yolları ayırmışlar..
Eric Dampier işi isteseler bitikti, kendileri vazgeçtiler..

Hayırlısı abi ama şimdi uzun rotasyonunda sıkıntı oluştu bence.

Az önce NBA tv de antrenmanalrını gösteriyordu Miami'nin. Antrenman salonalrı full dü. Seyirci toplanmış antrenman seyrediyor:)

9aac25df21ae4e84a51ac5495053b8ca.jpg

:P

Antreman maçlarından görüntülere filan bende denk geldim. Keyifli duruyor Lebron aga son derece.

Udonis Haslem bu sezon Miami'de mi olacak ?

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Udonis Haslem bu sezon Miami'de mi olacak ?

hayır.. denver veya dallas..

Geri