Yunanistanı YENMELİYİZ başka çaresi kalmadı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Emirhan Şatır' Alıntı:Yunanistanı YENMELİYİZ başka çaresi kalmadı!
Neden acaba?Benim üzüntüm Norveç ile başa baş oynayan, Yunanistan'a 4 gol atan bu takımın, Malta ve Moldova'ya karşı 4 puan kaybetmesi.
Mevlüt Ziya Çekinmez' Alıntı:[quote="Emirhan Şatır":2c12c]Yunanistanı YENMELİYİZ başka çaresi kalmadı!
Terim´in felsefesi çok değişti göz ardı edilen nokta bu. Eskiden hakedene forma verirdi artık koltuğunu sağlam hissetmediği için Fener ve Beşiktaş camialarından tepki almamak için aday kadroyu da ilk 11´i de belirlerken 3 büyük dengesini düşünüyor. Takımdaki 3 büyük takımın oyuncu dağılımına bakın. Çıkan Selçuk giren Ümit Karan ise sonraki değişiklik çıkan Arda giren Tümer olur, çıkan Tuncay giren Tümer olamaz.Batuhan Varolsun' Alıntı:Fatih Terim'i kadro seçimi bakımından eleştirmiştim.Haklı olduğumu düşünüyorum.Dün de öyle bir 11 çıkarttı ki.
Maça çift forvette başlayabilirdik.Kesinlikle Ümit Karan maça ilk 11'de başlamalıydı.Dün de öyle bir gol attı ki o golü Türkiye'de kimse atamaz.
Tuncay İngiltere'de oynamıyor , 90'da sonradan oyuna giriyor.Adam milli takımda ilk 11'de başlıyor.Dün olumlu oynadığını düşünmüyorum.
Gökdeniz tek başına Trabzonspor'u taşıyor.Goller atıyor , asistler yapıyor , takımı için herşeyi yapıyor.Son derece formda bir oyuncu.Fatih Terim onu hiç düşünmüyor.
İbrahim Üzülmez var bir de...Volkan Yaman'da ısrarcıyım.Defans yapmıyor , hücum oyuncusu gibi diyorlar.Zaten kazanmak zorundayız oynat ne kaybedersin.İbo'dan kat be kat daha verimli bir oyuncu...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.