Şamil,tek bir şey söyleyeceğim amacımı yaz ve sözlerini ispatla,eğer ispatyamazsan ,olanlardan ben değil sen sorumlu olacaksın.
KAPİŞ kardeşim!!!
KAPİŞ kardeşim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Abi akşam gazetesinin spor müdürünü benim yanımda aramadınmı neler söylediğini hatırlıyosun heralde dimi.
Kerem SEÇER' Alıntı:Abi Telekom'un bütçesi ne kadar öğrenelim biz de?
Not: Ben bizden az demiyorum ama 15 milyon dolarlık takımlarla arasında 2 milyon dolar fark varsa demek ki 13 civarında olması muhtemel![]()
Burak Barut' Alıntı:Teknik heyette 3 milyon dolar alır olur size 15 milyon dolar fazla tartışmaya gerek yok : ) Bunlar küçük matematik işlemleri.
Yani şu konu başlığının burada neden durduğunu anlayan var mı çok merak ediyorum : )
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, yazımın içindeki ironiyi ya anlamadınız ya da anlamak istemediniz.
Geçen sezon kadrosunda Hüseyin Beşok´u görmek istemeyen Murat Özyer, bir sene daha yaşlanmış bu ismi neden istesin? Demek ki ortada bilgi kirliliği var.
Şimdi siz taraftarı Özyer´in senaryolarına karşı uyarıyorsunuz ama ilerleyen zaman içinde bir aksilik oldu diyerek geçer gidersiniz. Ben bu sahneyi "1" yerlerden hatırlıyor gibiyim...
Kerem SEÇER' Alıntı:Kıskandın mı abi
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, forum üyeleri zamanla boş vaadleri de gördüler, 1 Haziran´ı da. Anılan tarihin içini boşaltmak size bir şey kazandırmaz. Çünkü anılan tarihle birlikte gelebilecek oyunculardan, değişecek sponsordan bahsediyordunuz. Taraftar geç de olsa anladı; önemli olan zihniyetin değişmesi ama...
Bana göre kişiler gidicidir, baki kalan Galatasaray´dır. Siz takılmışınız bir ismin peşine...