Mithat Duran
Kayıtlı Üye
Biz kendisine gerekeni söylüyoruz zaten. Kimsenin yönlendirmesine, gazına ihtiyacımız yok. Dün akşam Önder ağabeyimizin söylediklerinin altına aynen imza atıyoruz tüm forum yönetimi olarak. Lütfen sen de aynı şeyleri tekrarlamaktan vazgeç. Yanlış şeyler yazıyorsun. Dün doğru gördüğümüz bir insanı bugün de doğru görüyormuşuz gibi saçma sapan şeyler yazma artık. Lütfen diyorum, lütfen. Benim ismimi de lütfen alakasız alakasız yerlerde kullanma abi.
Şu konuda bir anlaşalım,bu adam dünde doğru yapmıyordu.Sıkıntı burda bu adamın doğru yaptığı tek bir iş söyledesem vereceğin örnek yok o zaman nerde doğru.Dün siz bu adamı sırf dostluk adına kolluyordunuz.Galatasaray adına değil,kimse kimseyi kandırmasın,dost yanlışı yanlış olduğu zamanda söyleyendir.O dönemde bir tane eleştiriniz yok bu adama ne senin nede Onur'un bu forumda laf ettirmiyordunuz!sanırım takke düştü kel göründü.
Ben hepsini okudum bu işin yıllardır içinde bir insansın 18 yaşında bu formaya gönül vermiş kardeşimizin sormaya cesaret ettiği soruyu soramadınız.Ne sen nede Onur,Önder her zaman aynıydı sakın onu bahane etme Önder hiç bir eleştirisinde forumu kullanmadı hep kendi adına konuştu.Çıkıp burda onun söylediklerinin altına imzamızı atarız kolaycılığını göstermeyin.Çıkın şahsınız olarak yapın eleştirinizi,kimseden korkmayın ben sizi her zaman korurum. Ama sizde çıkın yüzüne söyleyin bu adamın yaptığı ihaneti!!!