Re: Musa Çağırhan Galatasaray'da
Büyük ihtimalle 20 milyon avroya Marsilya'ya satarız Ribery gibi.
Büyük ihtimalle 20 milyon avroya Marsilya'ya satarız Ribery gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Musa , nerelerde acaba ?
Hemen hemen herkesin olumlu görüş bildirdiği bir oyuncunun ortalarda görünmemesi ilginç.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Barış Yavruoğlu":64gotn70]Musa , nerelerde acaba ?
Hemen hemen herkesin olumlu görüş bildirdiği bir oyuncunun ortalarda görünmemesi ilginç.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Abi , Elano konusunda herkesin ortak görüşü vardı.Elano çok büyük yıldız ama orta saha'mız kötü ki ben bu bahaneye hiç aldırış etmiyorum.
Musa , genç diyoruz doğrudur.Peki bu adam hiç oynamadıkça nasıl gelişecek.1yıl boyunca Florya'da antreman yaparak kendini geliştireceğini sanmıyorum.
Mustafa Sarp 2 yıldır oynuyor bir gelişme var mı yok.Bende diyorum ki son dakikalarda , bazı maçlarda bu çocuğa şans verelim ne kaybederiz ki...
Eminim ki forma'nın hakkını vermek için canını dişine takar da oynar bizde genç birini kazanmış oluruz.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Abi peki bu tip genç oyuncular neden kendilerini geliştiremiyorlar ?
Ellerinde bu kadar fırsat varken neden tepiyorlar ? Bu durumda da yönetim veya teknik heyette hata aranamaz mı ?
Musa 92'li ama aslında 1990 lıymış.Salih Coskun' Alıntı:Musa Bank Asya'da yilin futbolcusu secilmemis miydi yoksa ben mi yanlis biliyorum?
Bir de cok genc sayilmaz Musa nüfus cüzdanina göre 17 yasinda ama kendi aciklamisti aslinda 4 yas mi ne kücük görünüyormus.