Ne yapması gerekiyordu mesela Tarık varken Sabriyi mi göndersin? Hangi ekonomik durumla yapacağız bunları. Burak sakat olmasa Umutu da gönderirdi. Öyle devre arasında her futbolcuyu yollayamazsın, zaten yedeğin tarıkken koray günterken makul de değil. Sezon sonu yapmak en doğrusu. Mustafa Denizli dalları budamak istese de budayamaz şu an. Sadece taraftarın gazını almak için söylediği sözlerdi. Benim gözümden umutun Galatasarayın 3. forveti olmasa ya da semihin galatasarayın 4. stoperi olacak olması anlaşılabilir şeyler şu 6 aylık periyotta. 8 transfer yapacaksak yollansınlar ama bunun gerçekleşmeyeceğini de biliyoruz. Mustafa Denizliyi sezon sonunda görelim ona göre gönderirsiniz. Daha 1.5 ay yeni oldu.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne mi yapması gerekiyordu ?
1- Sen yorumcusun bu takımı izleyerek bilerek geldin. Semih, Sabri, Umut'un takımı kaç kez yaktığına canlı şahit oldun.
Geldiğin anda bunlar kesik yemeliydi. Yine 11 çıktılar.
2- İlk maçı olan Kasımpaşa maçında vitaminsiz leş Emre çolak'ı selcukla oynattı orta saha ezile ezile hal oldu orta sahayı geçemedik.
3- K.Paşa maçı sonrasında Beşiktaş maçında semih takımı yaktı törenin golünde kayseri maçında yine 11 çıktı. Sabri yine 11, Umut yine 11.
4-Bir kere stoperde Koray'ı denemedi veya Hakan-Ched yapıp semihi yedeklemedi sonucunda puan farkı 11'e çıktı.
5- Yasin-Wes-Podolski
Sinan Gümüş
(Yapabilirdi hiç denemedi hep umut çıktı sonu hüsran)
6- Carole iyileşti 2 maç 11'e almadı Olcan göbeklisi kanadı perişan etti.
7- Sağ bek'te tarık da kötü gerekirse Chedjou'yu veya koray'ı hatta jose'yi çek dene sabri ve tarıktan kötü olamaz yapmadı.
8- Budama olayına aslan inanmadım zaten semihi sabriyi kesemeyen adam takımı budayacakmış geçiniz..
9- Kastamonu maçı sonrası göreceksiniz büyük revizyon olacak dedi yalanlar ortaya cıktı kimse gitmiyormuş.
10- Donk transferinde Umut'u vermedi bize ihanet etti. Umut yıllık 1.85 Milyon € (yaklaşık 5 trilyon) alıyor o yükten ve umut kalitesizinden kurtulacakken yapmadı.
Ama denizli napsın diyenler için yazdım herkese saygım var ama miladı dolmuş denizliyle olmaz.
Hamzaoğlu bu adamlardan cacık olmadığı için gitti sen geldin yine aynı adamları oynatıyorsun hiç mi mantık yok Allah aşkına bunlar iyi olsa sen gelmezdin zaten.
Türk değil yabancı hoca gelsin...
Sent from my iPhone using Tapatalk