Natasha Howard

GSbasket.Org

Admin
@GSbasket.Org
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hobbaaaaa. Harika transfer. Sakatlıksız bol kupalı sezon olsun.

Emeği geçen herkese teşekkürler erkek voleybolda Efe Mandıracı bombası sonrası aynı güzellikte bir bomba oldu.

Hof sonrası tekrar bir uzun almaya çok sıcak bakmıyordum ama Howard gibi bir oyuncu alabiliyorsan alırsın. Amerikalıların pek sıcak bakmadığı Avrupa için fark yaratabilecek bir isim.

Howard mı? 35 yaşında bu kadın. Seneye 36 olacak. Tina Charles gibi olur en fazla. Fenerbahöe 2 yaş genç Howard ile EL kaptırdı. Hatta 4 yaş genç hali ile de kaptırmış olabilir. Sopran'a kaybettikleri sene Howard var mıydı?

Bence daha genç biri tercih edilebilirdi. Ama yine de fena olmadı kadro. Messeman ve Gustafson'u ikna edemezse FB; kupaların en büyük adayı Galatasaray olur. İkna edebilirse her kupa ortada.

Hayırlı olsun.

Ben bu transfere çok sevindim hayırlısı olsun. Kaliteli transfer katkı sağlayacağından eminim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Howard mı? 35 yaşında bu kadın. Seneye 36 olacak. Tina Charles gibi olur en fazla. Fenerbahöe 2 yaş genç Howard ile EL kaptırdı. Hatta 4 yaş genç hali ile de kaptırmış olabilir. Sopran'a kaybettikleri sene Howard var mıydı?

Bence daha genç biri tercih edilebilirdi. Ama yine de fena olmadı kadro. Messeman ve Gustafson'u ikna edemezse FB; kupaların en büyük adayı Galatasaray olur. İkna edebilirse her kupa ortada.

Yok kaybedilen o sene Howard Fenerbahçe'de değildi. Sonraki üst üstte kazanılan 2 sezonda kadrodaydı ama. (gerçi normal sezon sonrası kıta dışı olarak o tercih edilmemiş sanırım)
Howard Çukurova ile EL finali kaybetti

Son düzenleme:
Geri